Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон iOutdoor T1 Red

Код товару: 122001
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: iOutdoor
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон iOutdoor T1 Red

Виробник IOutdoor, чия продукція призначена в основному для тих, хто змушений працювати просто неба або захоплюється екстремальними видами спорту, прагне надати своїм користувачам більш безпечний, стильний, сильний і професійний мобільний телефон. Нещодавно компанія анонсувала свою серію захищених продуктів T, і специфікації першого пристрою з неї телефону iOutdoor T1 тепер повністю розкриті.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон iOutdoor T1 Red

 Що стосується захисту, то iOutdoor T1 має сертифікацію за міжнародним стандартом IP68(на даний момент це найвищий ступінь захисту від пилу та води в мобільних телефонах). Він може працювати під 1,5 метрами води протягом 30 хвилин. Незалежно від того, наскільки забруднене середовище, T1 справляється з цим з легкістю. Крім того, T1 поставляється з батареєю 2100 мАг, яка забезпечує 1000 годин роботи пристрою в режимі очікування, 1320 хвилин дзвінків або 2400 хвилин відтворення музики. Купуючи новинку, можна попрощатися з необхідністю щодня заряджати акумулятор під час тривалих подорожей.

Мобільний телефон iOutdoor T1 Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон iOutdoor T1 Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон iOutdoor T1 Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон iOutdoor T1 Red

Тип пристрою 2 Сім
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Мобільний телефон iOutdoor T1 Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон iOutdoor T1 Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iOutdoor T1 Red

Код товару: 144295
На замовлення, 1-3 дні
Tkexun M2 Black 2107 грн
Код товару: 144296
На замовлення, 1-3 дні
Tkexun M2 Gold 2107 грн
Код товару: 171019
На замовлення, 1-3 дні
Tkexun M2 Red 2107 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →