Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Надувні меблі Intex 64444

Код товару: 164386
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Intex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Надувні меблі та аксесуари Надувні меблі Intex 64444

Односпальне надувне ліжко Intex 64444 Prime Comfort Elevated Airbed – преміальна версія надувних ліжок.

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Надувні меблі Intex 64444

 Це супер модель: і за комфортом, і за якістю, і за іншими параметрами! Компанія Intex, лідер на ринку, не перестає дивувати якістю своєї продукції та новими рішеннями для ще більшого Вашого комфорту!

Це надувне ліжко Intex має преміальне флоковане покриття, покриття схоже на велюр на дотик. Так ось, це покриття просто бомба, м'яке і дуже-приємно, лежати на такому ліжку і без постільна білизни дуже класно. Ця модель - подвійна конструкція: сам спальний матрац, так би мовити, а знизу вже надувний каркас, який дуже стійкий і надає відмінну стабільність всього ліжка. Між цими двома частинами можна буде заправити простирадло або купити таке, якечіпляється за краї.
Також у ліжках цієї серії Intex використовує технологію – Fiber-Tech. Завдяки ній – неймовірний сон Вам гарантовано! На відміну від традиційної конструкції надувного ліжка, у цьому ліжку використовуються надміцні волокна. Це в свою чергу забезпечить Вам якісну підтримку під час сну, і ліжко прослужить на порядок довше, оскільки дані волокна не розтягуються. Ліжко має вбудований електронасос, який при підключенні в розетку здатний працювати у двох режимах: на надув та на здув. Накачування ліжка за допомогою насоса в середньому займе 5 хвилин.
Однією технологією тут не обійшлося: є ще одна, називається Dura-Beam. Вона застосовується у ліжках великої висоти. Суть її втому, що ліжко такої висоти не прогинатиметься, якщо ви сядете тільки на одне місце. Ваша вага буде розподілятися рівномірно і ліжко прогинатися не буде. На мою думку, "такого" навіть у звичайних ліжках немає! Ще приємним бонусом буде те, що в коробці з ліжком йде фірмова сумка, для зберігання ліжка та його перенесення. Купити Intex - чудове рішення, якщо Вам потрібне повноцінне ліжко, на якому приємно спати ночами і прокидаючись хотіти не злазити з ліжка, бо так добре лежить!

Надувні меблі Intex 64444 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Надувні меблі Intex 64444 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Надувні меблі та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Надувні меблі та аксесуари и купити Надувні меблі Intex 64444 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Надувні меблі Intex 64444

Огляд Ліжка
Матеріал ПВХ
Обладнання Ліжко
Вбудований електронасос 220В
Сумка
Розміри 99 x 191 x 51 см
Вага 8,3 кг
Максимальне навантаження: 136 кг
Забарвлення Коричневий

* Технічні характеристики Надувні меблі Intex 64444 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Надувні меблі Intex 64444

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Intex 64444

Код товару: 305081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254934
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →