Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП

Код товару: 119398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Интерскол
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП

Тип патрона: Ключовий
Потужність: 1200 Вт
Вага: 3.8 кг
Частота ударів за хвилину: 34000
Максимальна швидкість обертання: 2000 об/хв
Діаметр свердла: 16 мм

Ціна: 3612 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП

 ДУ-22/1200ЕРП — важкий дриль з D-подібною рукояткою, призначений для свердління отворів великого діаметра і глибини. Перемикач діапазонів швидкостей – ліворуч на редукторі. Поруч розташована кнопка блокування шпинделя. Перемикач режимів свердління та свердління з ударом знаходиться у верхній частині редуктора. Важіль реверсу — над пусковою клавішею, такий перемикач реверсу набагато важче зламати, ніж надкурковий прапорець.

У редукторі дриля встановлена ​​муфта граничного моменту, що захищає оператора від травм, а механізм дриля від руйнування при заклиниванні свердла. Ключовий патрон на 16 мм дозволяє надійно фіксувати велику.оснащення. Цей тип важких дрилів спеціально адаптований для свердління отворів великого діаметру, коли потрібна не стільки швидкість обертання, скільки момент, що крутить, і потужність.

Наприклад, теслярі вона знадобиться для свердління дерева перовими і довгими спіральними свердлами, свердлами Форстнера. Будівельнику або монтажнику - для свердління металоконструкцій, цегли та бетону. Подібні дрилі іноді ще називають "дрилями-міксерами", маючи на увазі перемішування бетонного розчину або фарб. Шпиндель дриля немає радіального люфта, часто властивого ударним дрилям. Поздовжній люфт є, але він не більше міліметра, це конструктивна особливість всіх ударних.дрилів.

Бічна рукоятка дриля гумова, кріпиться рукоятка баранцевою гайкою, завдяки чому її швидко встановлюють або знімають. Шийка редуктора має діаметр 43 мм, тобто цей інструмент може бути встановлений у стандартні свердлильні стійки.

ДУ-22/1200ЕРП без втрати швидкості свердлить дерево перовим свердлом 35 мм, свердлом Форстнера (40 мм). Завдяки чутливій клавіші з великим ходом цей дриль підходить для закручування великих саморізів (як мережевий шуруповерт). Дриль може бути використаний як у побутових роботах, так і у професійній діяльності.

Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП

Тип Ударна дрель
Влада 1200 Вт
Тип картриджа Ключовий
Максимальна швидкість обертання 2000 об/хв
Діаметр картриджа 16 мм
Обладнання Дриль ударний
Інструкція з експлуатації
Інструкція з безпеки
Рукоятка збоку
Обмежувач глибини свердління
Ключ
Упаковка
Вага 3.8 кг

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Інтерскол ДУ-22/1200 ЕРП

Код товару: 242762
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 20075
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BUR2 160E 3999 грн
Код товару: 161712
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →