Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Interline SMART BK A/60/T

Код товару: 133700
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Interline SMART BK A/60/T

Установка: Вбудована; Ширина, див: 52.5; Режим роботи: Відведення та рециркуляція; Продуктивність куб.м/год: 650; Кількість двигунів: 1; Тип освітлення: Світлодіодна лампа;

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Витяжка Interline SMART BK A/60/T

Витяжка кухонна INTERLINE SMART BK A/60/T - це надійна витяжка, виконана із застосуванням новітніх розробок у сфері дизайну. Вона швидко та ефективно очистить повітря від неприємних запахів та шкідливих випарів, які з'являються у процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.
 
Витяжка працює в режимах відтоку та рециркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. У режимі циркуляції повітря через повітропровід надходить у витяжку, потім очищається придопомоги спеціальних фільтрів, а потім знову повертається до приміщення.
 
Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати залежно від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Кнопкове керування дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темну пору доби. Висока потужність, якість матеріалів та стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування та завершального штриху на Вашій кухні.
 
Компанія INTERLINE виробляє та постачає побутову техніку, яку відрізняє висока якість та оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші лише за відомий бренд, переплачуючи урази, та вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливим є співвідношення ціна/споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадку про фірму виробника протягом дня.
 
Компанія INTERLINE пропонує побутову техніку ексклюзивної якості, оскільки її виробництво ведеться на лініях, сконструйованих з урахуванням останніх технологічних досягнень. Усі виробничі потужності відповідають вимогам: суворий, багатоступінчастий контроль; передове технічне оснащення; відповідність галузевим міжнародним стандартам; екологічність виробництва.

Витяжка Interline SMART BK A/60/T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Interline SMART BK A/60/T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Interline SMART BK A/60/T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Interline SMART BK A/60/T

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 650
Кількість двигунів 1
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 65 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення\циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 52 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Interline SMART BK A/60/T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Interline SMART BK A/60/T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Interline SMART BK A/60/T

Код товару: 148645
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 152358
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156842
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →