Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA

Код товару: 204004
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA

Духовка: електрична; Тип: незалежний; Оформлення: класичне; Управління: детектори; Об'єм (л): 72; Мікрохвильова піч; Опції: автовідключення; гриль: гриль; конвекція; таймер; Відкривання: зверху донизу; Потужність підключення (кВт): 2.88; Габарити (см): 59.6x59.5x54.6; Розм. вбудовування (мм): 590x560x550

Ціна: 34142 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA

Більше простору, більше свободи для кулінарної творчості
Завдяки збільшеному об'єму духовки (до 72 літрів) можна готувати більше страв одночасно або приготувати найбільшу індичку.

Функція мікрохвиль
Мікрохвилі + традиційне нагрівання прискорюють час приготування до 30%. Тепло рівномірно проникає всередину продукту та рівномірно пропікає зовні.

Тангенційний дворівневий вентилятор охолодження
Абсолютна безпека. Духові шафи Interline серії EDGE ONE відрізняються підвищеним рівнем безпеки. У моделях використана інноваційна система тангенціального охолодження (двухрівневий вентилятор), завдяки якій від нагрівання захищена таповерхня духової шафи, і кухонні меблі + формувальні ніжки які забезпечують повну безпеку для будь-якої площини, на яку встановлена ​​духова шафа.

Фольгована теплоізоляція духової шафи
Мінімальна t. 30 ° Interline запроваджує технології ресторанного рівня у ваш будинок. Готувати за низьких температур можна будь-які продукти: овочі, м'ясо, рибу, крупи, молоко. Цим методом можна готувати супи, рагу, каші, м'ясні, рибні страви та навіть десерти. Вони набувають неповторного смаку і різко відрізняються від аналогів приготовлених при звичайних високотемпературних режимах. Також низькі температури можна використовувати для виготовлення у вакуумній упаковці типу Sous-vide.

Система м'якогозакриття та відкриття дверей SOFT Clos/OPEN
Вбудований у дверцята пристрій Soft Clos/Open забезпечує незмінно м'яке та безшумне закриття та відкриття. Прилад не тільки виглядає, а й працює за вищим розрядом.

Кільцевий нагрівач. Багаторівневе приготування
Унікальна система обдування гарячим повітрям. Завдяки кільцевому нагрівачеві, через отвори на задній стінці духової шафи, вентилятор, що безшумно працює, спрямовує нагріте повітря, з великою швидкістю циркулює навколо страви. Ідеально підходить для одночасного приготування на кількох рівнях.

Швидке попереднє нагрівання духової шафи
Всього лише за 4 хвилини духова шафа нагріється до t 180 ° С і буде готовапочати випічку хліба.

Надточне регулювання температури крок в 1°С
Переваги регулювання температури кроком в 1 ° С це кулінарні шедеври. Так, при t 32°C можна готувати опару для дріжджового тіста. При t 37 - 40 ° С готується йогурт. При t 40 - 50 С можна висушити білі гриби або рижі.

Панель управління Full Touch
Інтуїтивно зрозуміле керування духовою шафою. Інноваційний дисплей Full Touch став революційним проривом у зручності користування духовкою Interline нового покоління. Функція Full Touch Control від Interline встановлює нові стандарти швидкості та легкості навігації одним рухом пальця по екрану. За допомогою слайдера вдасться виставити найточнішу температуру нагріву.
/>
Підтримка страв у теплому стані
Встановивши температуру між 30 і 95°C, температура їжі зберігатиметься постійною до двох годин. Приготовлені заздалегідь страви не втратять свого смаку та будуть теплими перед подачею до столу.

Підігрів посуду
Підігріті тарілки зберігають запах та смак різних страв: від борщу до вареників та ароматного жаркого. Ваш омлет чи яблучний пиріг ніколи не просядуть. Завдяки можливостям дохової шафи Interline ваш столовий посуд збереже потрібну температуру від 30 до 80°C. І ви зможете вдома подавати гарячі страви, як у найкращому ресторані.

Великий подвійний гриль для ідеальної скоринки
Великий і невеликий нагрівальні елементи забезпечатьутворення бездоганної скоринки.

Випікання на кількох рівнях
Багато тістечок для великої компанії.
Поєднання кільцевого нагрівача та вдосконаленої системи розподілу тепла допомагає досягти фантастичних результатів: приготування страв одразу на чотирьох деках.
Продумана система розподілу повітря забезпечує рівномірне приготування їжі на кожному рівні.

Стоп-пауза
Зупиніть процес приготування в разі потреби, а духова шафа запам'ятає всі налаштування.

Удосконалена форма листа
Деко має спеціальну ручку на передній частині для ще безпечнішого вилучення його з духової шафи.

Cool Doors - 3скла у дверцятах
Ще прохолодніше скло для вашої безпеки. Досконала система охолодження дверцят у поєднанні з потрійним склом, а також низьке енергоспоживання, роблять характеристики духової шафи досконалими.

Air Duct System 2.0
За рівномірність розподілу повітря в духовці EDGE ONE відповідає система Air Duct System, що складається з технологічних отворів на задній стінці, за допомогою роторих, гаряче повітря в рівних обсягах надходить на кожен з рівнів приготування. Багато тістечок для великої компанії. Продумана система розподілу повітря забезпечує рівномірне приготування їжі на кожному рівні.

Захист дітей. Блокування панелі керування
Ми дбаємо пробезпеки ваших дітей. Натисніть на 3 с кнопку блокування таймера / захист від дітей і заблокуйте панель управління.

Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA

Тип Електрична
Об'єм 72 л
Енергоспоживання А+
Керування Сенсор
Дисплей Є
Система очищення Емаль легкого очищення
Телескопічні напрямні -
Потужність, Вт 2880 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Особливості -
Кількість дверних окулярів 2 шт
Режими Програми самостійних налаштувань: 13
Верхнє нагрівання + нижнє нагрівання
Кільцевий нагрівач + конвекція
Верхнє нагрівання + нижнє нагрівання + конвекція
Гриль
Подвійний гриль + конвекція
Подвійний гриль
Кільцевий нагрівач + конвекція + нижнє нагрівання (ПІЦА)
Нижнє нагрівання
Рістка тіста

Розморожування 3 програми:
- червоне м'ясо
- птах
- Риба


Функції НВЧ
НВЧ
НВЧ +
Колір Чорний
Габарити 59.6x59.5x54.6 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа INTERLINE OMG 970 SCD BA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INTERLINE OMG 970 SCD BA

Код товару: 68803
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 114736
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser EH 6926 34314 грн
Код товару: 147363
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →