Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR

Код товару: 135528
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR

Спосіб підключення: електрична; Тип духовки: Незалежна; Об'єм духовки, л: 67.00; Клас енергоспоживання: A; Перемикачі: Поворотні/Сенсорні;

Ціна: 10449 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR

 Interline HQ 808 GR - це електрична духова шафа, що пройшла ретельний процес відбору. Надійний та довговічний кухонний помічник, який стане вашою "палочкою-виручалочкою" у моментах несподіваного приходу гостей. Має 6 програм, що часто використовуються, що задовольняють запити найвибагливіших господинь. Його також можна використовувати для розігріву та розморожування продуктів.

 
Універсальний дизайн і колір нержавіючої сталі доповнять інтер'єр будь-якої кухні і стануть ідеальним акцентом, що завершує картину кухонного простору. Для керування температурою та режимом готування передбачені поворотні перемикачі, а спостереження за часом здійснюється за допомогою годинника та вбудованоготаймера, який сповістить про закінчення заданого вами часу та приготування страв.
 
Невелика лампочка, розташована всередині духової шафи, забезпечує комфортне використання приладом. Внутрішні поверхні, виконані з емалі легкого очищення, дозволять легко доглядати і підтримувати чистоту всередині пристрою, так як з неї швидко видаляються жирові тканини. Дротові напрямні - це рейки, встановлені на бічних стінках, на яких надійно утримується деко. Вони жорстко закріплені, що сприяє захисту емалі, на відміну, наприклад, від телескопічних напрямних, які через свій постійний рух "травмує" внутрішню поверхню.

Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR

Тип Електрична
Об'єм 67 л
Енергоспоживання А
Керування Поворотні
Дисплей Є
Система очищення Емаль легкого очищення
Телескопічні напрямні Так
Потужність, Вт 2300 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Кількість дверних окулярів 2 шт
Режими Нижнє нагрівання
Верхнє та нижнє нагрівання
Верхнє нагрівання
Верхній та нижній нагрівання+вентилятор
Гриль
Колір Сірий
Габарити 59.8 х 59.5 х 57.2 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Interline HQ 808 GR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Interline HQ 808 GR

Код товару: 302908
На замовлення, 1-3 дні
Bosch HBF 011BA0Q 10492 грн
Код товару: 332130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305499
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →