Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA

Код товару: 158293
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA

Електрична варильна поверхня Interline HIV 768 SFB BA має витончений, елегантний дизайн, оскільки виготовлена ​​зі склокераміки. Колір поверхні – класичний, чорний, тому добре вписується в інтер'єр сучасної кухні.

Ціна: 12642 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA

Booster – можливості для швидкого нагрівання У варильній поверхні Interline HIV 768 SFB BA є функція Booster. Завдяки цій функції нагрівальний елемент конфорки прогрівається практично моментально, оскільки його потужність посилюється в 15 разів. З такою конфоркою ви зможете приготувати будь-які страви за короткий час, заощадити витрати на електроенергію та свій дорогоцінний час. Безпечна робота як гарантія високої якості Варильні поверхні Interline HIV 768 SFB BA і ціна доступні для покупки у нас в інтернет магазині. Наявність усіх необхідних функцій безпечної експлуатації свідчить про високоякісність складання. Для захисту від дітей вбудована функція блокування панелі від несанкціонованогодоступу. Захист від перегріву вимикає плиту, захищаючи її від поломки. Щоб убезпечити користувача від опіку, передбачено індикатор залишкового тепла. Захист від переливу відключає пристрій у разі закипання та попадання вологи на поверхню приладу. Функція Stop&Go та інші корисності Вбудована опція Stop&Go дозволяє перервати, а потім продовжити приготування їжі лише одним дотиком до тих самих параметрів. Це дуже зручно, оскільки, якщо потрібно відлучитися з кухні під час приготування їжі, страва не підгорить і не википить. Використовуючи вбудований таймер, можна запрограмувати час вимкнення і в цей час займатися іншими, невідкладними справами. Поверхня має 9 потужностей на вибір, щобстрави,

Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA

Тип поверхні Електрична
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорне
Таймер каміна є
Колір панелі конференцій чорний
Розміри (SHG) Ширина: 59 см
Глибина: 52 см
Висота: 5.6 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня INTERLINE HIV 768 SFB BA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INTERLINE HIV 768 SFB BA

Код товару: 27850
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265140
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348693
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →