Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA

Код товару: 154899
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA

Склокерамічні варильні панелі вже давно змінили звичайні плити завдяки своїй красі та акуратності, простоті очищення від забруднень, оскільки мають рівну поверхню. Варильна поверхня Interline HIV 538 SPT BA стійка до перепадів температури, міцна, термостійка, не потребує спеціального догляду, має дуже привабливий дизайн. Варильна поверхня має поверхню доміно класичного чорного кольору з двома конфорками.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA

 Склокерамічна панель нагріває насамперед не посуд, а саму поверхню. Вона має індукційний нагрівальний елемент. Регулювання температури здійснюється одним дотиком за допомогою сенсорної панелі. Варильна поверхня має такі функції: Stop&Go, Автовимикання, Захист від дітей, Захист від перегріву, Захист від переливу, Індикатор залишкового тепла, Таймер. Також передбачено функцію розпізнавання посуду.

Загальні параметри
Монтажні розміри варильної поверхні: ширина для вбудовування в нішу – 50 см, глибина – 26,8 см. Габаритні розміри панелі: 52х28,8 см. Конфорки мають діаметр 210 мм та потужність 2000 Вт та 160 мм – 1500 Вт. Конфорки швидкого нагріву відрізняютьсявисокою потужністю. Потужність підключення 3500 Вт. У варильній панелі 9 рівнів потужності, що дозволяють готувати страви з різною швидкістю.
 Термін експлуатації 
Щоб продовжити термін експлуатації плити, необхідно використовувати такий посуд, щоб діаметр її основи був такого ж діаметра, як і конфорка. Це забезпечить необхідне нагрівання ємності та захистить від перегріву варильну склокерамічну поверхню. Ще одна важлива вимога – на дні посуду не повинно бути вад – подряпин, сколів, нерівностей, потертостей.

Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA

Тип поверхні електрична
Панель конфорту склокераміка
Всього пальників, ПК 2
Перемикачі сенсорні
Таймер каміна є
Колір панелі конференцій чорний
Розміри (SHG) 52*28.8 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня INTERLINE HIV 538 SPT BA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INTERLINE HIV 538 SPT BA

Код товару: 49265
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 74099
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212883
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →