Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM

Код товару: 208863
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM

Варильна поверхня газова • загартоване скло • кількість газових конфорок: 4 • розміри (ШхГ): 60x51 см • білий

Ціна: 7783 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM

Interline HGHGG 563 FGK WM – якість та надійність в одному пристрої

Для того, щоб приготування страв було простим та цікавим, бренд Interline створила варильну поверхню, яка відмінно підійде користувачам, які вміють цінувати якісну побутову техніку. Представлена ​​модель дозволяє по-новому поглянути на кулінарію, завдяки швидкій роботі пристрою та можливості приділяти мінімум часу на контроль за її роботою.
Стильний дизайн

Крім того, що дана модель здатна швидко завоювати довіру користувача, увагу до неї привертає також сучасний зовнішній вигляд панелі. Білий колір дозволяє вписати у кожне приміщення та додати йому більше затишку. Поверхня виготовлена ​​зміцного загартованого скла, що робить її стійкою до механічних пошкоджень та дозволяє продовжити період експлуатації на максимально тривалий час. Чотири газові конфорки з різною потужністю допоможуть швидко нагріти посуд будь-яких розмірів, що дає можливість правильно розподілити використання ресурсів. Крім цього, конфорки виготовлені з міцного чавуну, що робить їх витривалішими до навантажень. Установка агрегату – незалежна, що робить його монтаж простим швидким.
Просте управління

Крім відмінного дизайну та довговічної роботи, варильна поверхня також може порадувати зручним механічним керуванням, з яким впорається кожен користувач. Длядодаткового комфорту присутні функції газ-контролю та електропідпалу, які забезпечують своєчасну та коректну роботу конфорок. Також є можливість використовувати електрозапалювання, що спрощує взаємодію з пристроєм. При цьому, потужність підключення панелі не перевищує 6.5 кВт, як і в більшості сучасних панелей.

Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Скло
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотне
Таймер каміна -
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 60x51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Interline HGG 563 FGK WM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Interline HGG 563 FGK WM

Код товару: 10991
На замовлення, 1-3 дні
Candy CPG 64 SXD 7826 грн
Код товару: 82352
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 91519
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →