Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

Код товару: 124413
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

Витяжка похила; ширина: 595 мм; тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний; колір білий;

Ціна: 7998 грн
шт

Опис товару Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T - пристінна витяжка похилого типу з фасадом із загартованого скла. Похила конструкція зручна та практична за рахунок того, що економить робоче місце на кухні та забезпечує вільний доступ до плити.
 
Ця модель оснащена високопродуктивною турбіною (1000 м3/год). Потужність розділена на 3 рівні та керується легкими дотиками до сенсорної панелі. Жировий фільтр, що легко знімається, виконаний з алюмінію, ефективно очищає повітря від частинок жиру. Жировий фільтр захищений декоративною скляною панеллю, що забезпечує ефективніше втягування повітря через отвори по периметру панелі. Варто підкреслити можливість встановлення вугільногофільтра.
 
Енергоефективні світлодіодні лампи забезпечують яскраве підсвічування поверхні приготування для зручнішого використання плитою. До плюсів цієї моделі відноситься і порівняно невисокий рівень шуму - 62 дБ.
 
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T - надійна витяжка, виконана із застосуванням найновіших розробок у сфері дизайну. Вона швидко та ефективно очистить повітря від неприємних запахів та шкідливих випарів, які з'являються у процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.
 
Витяжка працює в режимахвідтоку та рециркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. У режимі циркуляції повітря через повітропровід надходить у витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається до приміщення.
 
Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати залежно від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Кнопкове керування дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темну пору доби. Висока потужність, якість матеріалів та стильний дизайн – все, що необхідно для повсякденногоприготування та завершального штриха на Вашій кухні.
 
Компанія INTERLINE виробляє та постачає побутову техніку, яку відрізняє висока якість та оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші лише за відомий бренд, переплачуючи в рази, та вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливим є співвідношення ціна/споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадку про фірму виробника протягом дня.

Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1000
Кількість двигунів 1
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 61 дБ
Керування Електронне
Режим роботи Відведення\циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір білий

* Технічні характеристики Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

Код товару: 10284
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 152103
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365470
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →