Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники inpods 12 Matte Pink

Код товару: 217270
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: inpods
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники inpods 12 Matte Pink

Бездротові навушники inPods 12 Macaron – це справжні бездротові навушники – легко підключайтеся до пристрою Apple iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, ПК або Android за допомогою Bluetooth 5.0 та насолоджуйтесь чітким, високоякісним звуком. inPods Macaron доступні в різних колірних варіаціях, на вибір. Навушники розроблені для задоволення ваших музичних уподобань та покращення прослуховування музики.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Навушники inpods 12 Matte Pink

 Автоматичне парування та сенсорне керування: просто вийміть їх з кейса-зарядки, і вони відразу ж з'являться на вашому iPhone або телефоні Android. За допомогою сенсора ви зможете приймати всі телефонні дзвінки або керувати музикою. Бездротова гарнітура Bluetooth V5.0: остання версія Bluetooth V5.0 робить з'єднання більш стабільним, швидким та споживає менше енергії. Скасування шуму та якість звуку HIFI: Навушники мають унікальний дизайн звукового резонатора, який ізолює зовнішній шум та забезпечує потужний низькочастотний та збалансований середній діапазон звуку. Комфорт і водозахист IPX5: Ергономічний дизайн, бездротові навушники можуть зручно перебувати у вусі протягом тривалого часу, без болю, вам навіть не потрібно турбуватися про падіння навушників, навіть коли ви бігаєте або займаєтеся спортом у залі. Водонепроникний IPX5 запобігає потовиділенню та дощу та підходить для більшої кількості спортивних занять.

Навушники inpods 12 Matte Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники inpods 12 Matte Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники inpods 12 Matte Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники inpods 12 Matte Pink

Тип Навушники
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Напівзакриті
Тип кріплення Внутрішньоканальний
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Мікрофон вбудований у корпус навушників
Забарвлення Рожевий

* Технічні характеристики Навушники inpods 12 Matte Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники inpods 12 Matte Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на inpods 12 Matte Pink

Код товару: 218557
На замовлення, 1-3 дні
DACOM G03H Black 1075 грн
Код товару: 258820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263178
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →