Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники inpods 12 Gloss Red

Код товару: 217252
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: inpods
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники inpods 12 Gloss Red

Бездротові сенсорні навушники Bluetooth Magneto I12 Tws Працюють з Ios, Mac os, Windows, Android, Ноутбук.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Навушники inpods 12 Gloss Red

  Bluetooth навушники стали дуже популярні з моменту своєї появи і інтерес до них тільки зростає. Більше жодних проводів та складнощів! Ви більше ніколи не заплутаєтеся у дротах. Дістаньте бездротові навушники з футляра — і вони вже готові працювати з усіма вашими пристроями. Швидке підключення. Бездротові навушники Magneto I12 Tws налаштовуються в один дотик. Не потрібно з'єднувати навушники спочатку один з одним, а потім з телефоном. Використовувати їх як ніколи легко завдяки новому чіпу Bluetooth 5.0. Magneto I12 Tws чудово взаємодіють з усіма гаджетами Ios, Mac os, Windows, Android, Ноутбук, налаштовуються в один дотик і підключаються автоматично. Персональний асистент завжди з Вами, Siri або Ok google, таІнші голосові помічники. Поговорити з вашим улюбленим асистентом через Magneto I12 Tws простіше простого. Натисніть на навушник, щоб активувати Ваш голосовий помічник, не діставаючи Ваш пристрій з кишені. Наприклад, під час бігу, скажіть: "Зроби голосніше" Magneto I12 Tws дозволяють слухати музику на повній гучності, реальних 3 години без підзарядки - це найкращий показник серед схожих моделей. А з компактним зарядним футляром, що забезпечує кілька додаткових циклів заряджання, вони можуть працювати ще довше. Потрібна швидка підзарядка? Усього 25 хвилин у футлярі - і можна слухати музику ще близько години і більше. Звучать чисто та голосно. Співрозмовник Вас чує чітко так само, як Ви його. Новепокоління динаміків та мікрофона. Ваша улюблена музика та фільми звучать чудово. Як і все, що Ви захочете послухати через Magneto I12 Tws, адже навушники забезпечують високоякісне відтворення аудіо за рахунок чіпа та динаміків нового покоління. А щоб вас краще чули, здвоєні спрямовані мікрофони зменшують рівень фонових шумів під час дзвінків або спілкування з голосовими помічниками. Особливості Будь ласка, не використовуйте навушники в безперервному режимі занадто довго, не піддавайте їх сильному тиску, тримайте подалі від вологи та нагрівальних приладів. Намагайтеся перебувати поза зоною дії WI-FI роутерів або інших передавачів, щоб уникнути переривання сигналу в навушниках.Використовуйте навушники в їхньому робочому діапазоні (10 метрів), їхня робота буде кращою за відсутності перешкод між приєднаними девайсами. Використовуйте ці навушники для підключення до будь-яких девайсів з підтримкою Bluetooth. Характеристики Застосування Портативний медіа-плеєр Мобільний телефон Комп'ютер Функції Сенсорне керування Прийом дзвінків Прослуховування музики Відповідь на виклик Siri Зв'язок Бездротові Стиль Вставні Версія Bluetooth V5.0 Дальність передачі 10м Ємність акумулятора 30мВт на 5 ГГц - 2,48 ГГц Час заряджання 1-2 години Час роботи в режимі дзвінка 4 години Час роботи в режимі музики 4 години Час роботи в режимі очікування Близько 300годин

Навушники inpods 12 Gloss Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники inpods 12 Gloss Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники inpods 12 Gloss Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники inpods 12 Gloss Red

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротове
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закрите
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Навушники inpods 12 Gloss Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники inpods 12 Gloss Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на inpods 12 Gloss Red

Код товару: 218557
На замовлення, 1-3 дні
DACOM G03H Black 1075 грн
Код товару: 258820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263178
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →