Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5

Код товару: 330968
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: iNeXT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5

DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5 – медіаплеєр з операційною системою Android 10, новим потужним чіпсетом Allwinner H313, дводіапазонним WiFi-модулем 2,4/5 ГГц та можливістю перегляду відеоконтенту у форматі 4K UHD.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5

DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5 - медіаплеєр з операційною системою Android 10, новим потужним чіпсетом Allwinner H313, дводіапазонним WiFi-модулем 2,4/5 ГГц та можливістю перегляду відеоконтенту у форматі 4K UHD.
 
Обсяг вбудованої пам'яті становить 8 ГБ, а оперативної – 1 ГБ (DDR3). Пристрій призначений для комфортного перегляду відео, фото та аудіо контенту, має багатий функціонал і широкі можливості підключення.
 
Сучасний мінімалізм
Модель inext TV5 відрізняється стильним дизайном, тонким корпусом, чорним кольором та компактними розмірами. Цей стильний пристрій ідеально впишеться в будь-який інтер'єр.
 
Новий чіпсет Allwinner H313
Завдяки новому потужному чіпсету AllwinnerH313 ви зможете насолоджуватися максимально реалістичним зображенням з відмінною деталізацією під час перегляду контенту 4K зі швидкістю 60 кадрів на секунду. Новий чіпсет – це швидка робота, плавна навігація та бездоганне відтворення контенту.
 
Двохдіапазонний WiFi-модуль
Вбудований дводіапазонний модуль WiFi забезпечує найвищу швидкість передачі інформації та стабільний сигнал. Завдяки Wi-Fi 2,4/5 ГГц можна швидко, без затримок та зависань дивитися потокове відео з роздільною здатністю 4К, не захаращуючи кімнату зайвими проводами. Все, що потрібно для підключення до Inext TV5 – Інтернет.
 
Android 10
плеєр працює на адаптованій операційній системі Android 10. Ця ОСвідрізняється сучасним та зручним інтерфейсом, широким набором можливостей налаштування домашнього екрану, а також високою стабільністю та продуктивністю.
 
Зручне керування зі смартфона
Окрім стандартного пульта, керувати плеєром можна за допомогою Android TV Remote Control на смартфоні, в ньому є голосовий пошук та віртуальна клавіатура. Просто скачайте цю програму та керуйте приставкою з телефону. Ви також можете підключити USB-мишу та USB-клавіатуру. Програмований пульт дистанційного керування. Для зручності улюблений аксесуар можна прикріпити до спеціальної кнопки на основній консолі.
 
Контент без обмежень
Дивіться фільми, національні канали тасеріали через встановлені ТВ-сервіси. Море відеоконтенту, популярні музичні кліпи або онлайн-трансляції можна переглянути на YouTube. Завдяки встановленому Play Market ви можете завантажити безліч програм та ігор. Насолоджуйтесь улюбленим контентом у зручний для вас час.
 
Широкі можливості підключення
Медіаплеєр inext TV5 оснащений інтерфейсом HDMI 2.0 для відтворення відеоконтенту зі швидкістю 60 кадрів за секунду. На борту є роз'єм S/PDIF для багатоканального відтворення звуку, а також 2 порти USB та слот для карт пам'яті microSD/TF для підключення зовнішніх носіїв інформації.
 
Можливості медіаплеєра iNeXT TV 5 безмежні - підключіть приставку до телевізора таінтернету, щоб телепортуватися у захоплюючий світ розваг!

DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5

Тип пристрою HD-медиаплеер
Максимальна роздільна здатність 4K Ultra HD (3840x2160)
Вхід і виходи USB
HDMI
LAN
Мережеві можливості Ethernet 10/100Mbps
Wi-Fi
Жорсткий диск Жесткий диск: 8 ГБ
Оперативная память: 1 ГБ
Операционная система: Android 10.0
Процессор: Allwinner H313
Кард-ридер: MicroSD
Формати відтворення Поддержка 3D
Розміри 105 х 105 х 20 мм
вага, кг 175 г
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр iNeXT TV 5

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iNeXT TV 5

Код товару: 302715
На замовлення, 1-3 дні
OzoneHD Nexo 1806 грн
Код товару: 292564
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302079
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →