Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Indesit TIA 14 S AA

Код товару: 154277
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Indesit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Indesit TIA 14 S AA

Ця невелика "малеча" об'ємом в 245 л - чудовий варіант для тих, хто цінує простір навколо себе і не дуже вимогливий до цього виду техніки. Адже Indesit TIA 14 S AA – це стандартний середньостатистичний холодильник із високим рівнем енергоефективності та економічності.

Ціна: 12513 грн
шт

Опис товару Холодильник Indesit TIA 14 S AA

Статична система охолодження - функція, яка часто зустрічається в багатьох холодильниках. Принцип її полягає в тому, що під час роботи холодильника на його стінках утворюються невеликі крижинки, які в перервах роботи компресора тануть і стікають у спеціальний дренаж, а потім висихають за допомогою випарника. Головна перевага холодильників із подібною системою – порівняно демократична вартість. Так, його потрібно періодично розморожувати, проте в такому холодильнику зберігається досить високий коефіцієнт вологості, який продовжує термін зберігання продуктів.

У дверцятах холодильника розташована містка та міцна полиця для пляшок, яка витримує до 3-4ходиниць. Даний пристрій створено з метою допомогти Вам структурувати місце у холодильному відділенні та виділити більше площі для завантаження на полицях для продуктів харчування.
Якщо Ви затеяли ремонт або просто хочеться щось поміняти в обстановці на кухні, то можливість перенавішування дверей Вам дуже допоможе. Ви можете переставити холодильник куди завгодно та продовжувати експлуатувати його з комфортом.
 

Холодильник Indesit TIA 14 S AA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Indesit TIA 14 S AA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Indesit TIA 14 S AA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Indesit TIA 14 S AA

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження краплинна
Розташування морозильної камери зверху
Загальний об'єм, л 245 л
Об'єм холодильника, л 194 л
Обсяг морозильної камери, л 51 л
Колір білий
Керування електромеханічне
Єнергоспоживання 258 кВт · рік / рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості ні
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 2 кг/добу
Додаткові можливості лінійний компресор, антибактеріальний захист (система Hygiene Control), можливість перевішування дверей, внутрішнє освітлення, ручка дверей інтегрована
Габарити (ШxГxВ) 60*66.5*145 см
Вага 52 кг

* Технічні характеристики Холодильник Indesit TIA 14 S AA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Indesit TIA 14 S AA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Indesit TIA 14 S AA

Код товару: 209117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254639
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263224
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →