Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK

Код товару: 198648
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Indesit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK

Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK EU відповідає всім вимогам сучасної побутової техніки, яка має займатися пранням. Вона має бездоганну зовнішність, скромні габарити (глибина виробу 42.5 см), невеликий бак (6 кг). Фронтальна будова передбачає наявність люка на передній панелі, що дає доступ до барабана. Його скло має особливу форму, яка допомагає розподілити всередині білизну таким чином, щоб вона не сминалася під дверцятами.

Ціна: 11696 грн
шт

Опис товару Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK

 Панель керування машиною Перед вами сучасна технологічна модель пральної техніки, що використовує вже встигли стати базовими інструментами взаємодії – дисплей, кнопки та поворотний регулятор. Таке поєднання маніпуляторів дозволить швидко налаштувати пристрій на функціонування. Тим більше, що інтерфейс дуже простий і не викликає проблем при взаємодії. Енергоефективність A+++ Мінімальний енерговитрата дозволить вам забути про те, що таке великі рахунки за оплату електрики. Представлена ​​пральна машина швидко окупається, т.к. ви значно менше коштів вкладатимете в ресурси, необхідні для її роботи. Режим очищення барабана Дезінфекція барабанавідбувається при активації режиму очищення. Він працює таким чином, що дозволяє позбутися негативних проявів, якими часто «страждають» пральні машини: неприємний запах, пліснява, забруднені зони. Все це виникає через життєдіяльність хвороботворних і шкідливих мікроорганізмів, позбутися яких можна, застосувавши високотемпературний режим. Розподіл білизни всередині Система контролю балансу обертає барабан те щоб той міг рівномірно розподілити білизну, з допомогою чого утворюються переваги окремих частинах бака. Таким чином, це перешкоджає дисбалансу та стрибкам техніки під час роботи.

Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK

Тип установки Та, що стоїть окремо
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий чорний
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000 об/хв
Габариты (ШxГxВ) Глибина: 42.5 см
Ширина: 59.5 см
Висота: 85 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Функції Функція ''Очищення барабана''
Вибір температури прання
Вибір швидкості віджиму
Функція ''Легка прасування''
Програма ''Видалення плям''
Матеріал бака Нержавіюча сталь
Додаткові можливості Індикатор блокування дверцят
Індикатор робочого циклу

* Технічні характеристики Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Indesit OMTWSA 61053 WK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Indesit OMTWSA 61053 WK

Код товару: 227254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349639
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212198
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →