Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Indesit IWSB 50851

Код товару: 51063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Indesit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Indesit IWSB 50851

незалежна установка
фронтальне завантаження
прання до 5 кг
електронне керування
віджимання при 800 об/хв
захист від протікання

Ціна: 10062 грн
шт

Опис товару Пральна машина Indesit IWSB 50851

 Пральна машина Indesit IWSB 50851 - це мрія кожної господині. Проста в управлінні, невибаглива до догляду та гранично економічна, вона дозволяє випрати до 5 кг білизни за один цикл. Пральна машина Indesit IWSB 50851 підходить практично для будь-яких видів тканин. У ній передбачено 16 програм прання - Прання делікатних тканин, прання спортивного взуття, супер-полоскання, експрес-прання, попереднє прання, програма видалення плям. Таким чином, вам зовсім необов'язково сортувати одяг за видами тканин, кольором, фактурою та іншими параметрами, і прати кольорову білизну окремо від білого. Ви можете сміливо завантажувати в бак для прання відразу всі брудні речі, не турбуючись, що кольорова тканина полиняет.Максимальна швидкість віджиму для даної моделі становить 800 об/хв. При необхідності ви зможете вручну відрегулювати цей параметр та встановити оптимальну частоту обертів барабана. Indesit IWSB 50851 також відрізняється збалансованим енергоспоживанням – клас A. Отже, вам не потрібно турбуватися про те, що доведеться сплачувати величезні рахунки за електрику після регулярного використання пральної машини. Важливою особливістю даної моделі є наявність антибактеріального покриття на внутрішніх поверхнях бака для одягу. Завдяки цьому, ваша білизна після прання буде очищеною не тільки від забруднень, а й від шкідливих бактерій. Ширина корпусу пральної машинки Indesit IWSB 50851складає 600 мм. Тому ви зможете без проблем встановити її навіть у тісному приміщенні поруч із іншими побутовими приладами. І, що особливо важливо, пристрій не видає занадто гучних звуків під час прання - на етапі віджиму рівень шуму не перевищує позначки дБ. Отже, вам не доведеться щоразу закривати двері ванною, щоб не відволікатися на звуки барабана, що обертається.

Пральна машина Indesit IWSB 50851 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Indesit IWSB 50851 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Indesit IWSB 50851 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Indesit IWSB 50851

Тип установки незалежна
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 5 кг
Швидкість віджимання, об / хв до 800 об/хв
Габариты (ШxГxВ) 60x40x85 см
Клас прання А
Клас віджимання Д
Програми Кількість програм 16
Програма прання вовни є
Спеціальні програми прання делікатних тканин, прання спортивного взуття, супер-полоскання, експрес-прання, попереднє прання, програма видалення плям
Матеріал бака пластик
Додаткові можливості вибір температури прання
Вага, кг 66 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Indesit IWSB 50851 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Indesit IWSB 50851

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Indesit IWSB 50851

Код товару: 197230
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263170
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MFE 50-U806 10191 грн
Код товару: 157293
На замовлення, 1-3 дні
Beko WUE 5411 XWW 10234 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →