Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL

Код товару: 108053
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Indesit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL

Тип: Електричний / Об'єм: 66 л / Тип напрямних: Рельєфні / Кількість програм: 5 / Клас енергоспоживання: А / Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ): 58.5-60x56x56 см / Габарити (ВхШхГ): 59.5x59.5x5.

Ціна: 9804 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL

XXL

Велика родина та багато друзів? Готувати одночасно кілька страв або великі порції тепер дуже просто: духові шафи від Indesit c об'ємом XXL і великим деком дозволять готувати великі та смачні порції.

Внутрішнє освітлення
 
Тепер усі страви на виду! Більше не потрібно відкривати духовку, щоб перевірити готовність страви. Лампа внутрішнього освітлення тепер розташована у фронтальній верхній частині, що покращує огляд та робить використання духової шафи ще простіше та комфортніше.

Спеціальні системи для простого очищення
 
Click&Clean. Найчастіше очищення духової шафи займає багатосил і часу, причому однаково залишається елементи, які виходить очистити ідеально (як скло дверцята, наприклад). Спеціально, щоб полегшити життя наших споживачів ми, в компанії Indesit, розробили програми та системи, які зроблять очищення простіше та ефективніше. Ми-перша компанія, яка розробила запатентовану систему зняття та очищення внутрішнього скла дверцят: швидку та просту, всього в кілька дотиків, без спеціальних інструментів.
Click: все, що потрібно, натиснути на бічні клапани, зняти верхню панель і легко дістати скло.
Clean: помістіть скло в посудомийну машину або вмийте його вручну.

Відкидний гриль. У новихдухових шафах від Indesit гриль - одна цільна спіраль з оптимізованою формою. Завдяки цьому його досить просто зняти і легко і якісно очистити поверхню під ним.

При виборі важливо звертати увагу на….
 
Дверцята. Досконалість духовки визначається не тільки набором функцій, але й продуманістю всіх дрібних деталей, які роблять зручним використання. Дверцята духовки - досить складна інженерна конструкція. Вона повинна бути проникною для вашого погляду і не давати теплу виходу з порожнини духовки. Подвійне скління стане оптимальним: доторкнувшись до такого скла, ви не отримаєте опіку. Варто звернути увагу насистему напрямних духовки, які бувають рельєфні, дротяні та телескопічні. Рельєфні напрямні це характерні виступи та поглиблення бічних стінок внутрішньої камери. Піддони переставляються досить легко та функціонально. Систему очищення. Для тих, хто не хоче займатися вимиванням духовки і хоче заощадити сили та час розглянемо які технічні рішення застосовуються виробниками для полегшення очищення внутрішньої камери духової шафи.

Емаль легкого очищення – полегшує життя на кухні. Весь сенс у спеціальній, дрібно дисперсійній емалі. Її пори настільки мізерні, що жирові та інші неприємні забруднення не можуть проникати вглиб.структури емалі, тому камеру легко очистити після приготування.

Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL

Тип Електрична
Об'єм 66 л
Енергоспоживання Клас енергоспоживання: А
Енергоспоживання: 0.88 кВт/год
Керування Механічне
Дисплей Немає
Система очищення Система очищення Click&Clean
Телескопічні напрямні Немає
Потужність, Вт 2750 Вт
Гриль Відкидний гриль
1500 Вт
Конвекція Є
Кількість дверних окулярів 2
Режими Гриль
Розморожування
Гратін
Традиційний режим (верхні + нижні тен)
Конвекційне випікання
Колір Чорний
Габарити Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ):
58.5-60x56x56 см
Габарити (ВхШхГ):
59.5x59.5x55.1 см
Габарити упаковки (ВхШхГ):
67x64x65 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа INDESIT IFW 6530 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INDESIT IFW 6530 BL

Код товару: 94023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 84672
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301886
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →