Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB

Код товару: 139725
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Indesit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB

Пральна машина автоматична • окрема • A++ • завантаження білизни: 6 кг • віджимання: 1000 об/хв • клас віджиму: C • білий

Ціна: 9202 грн
шт

Опис товару Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB

Надійна та функціональна пральна машина Indesit E2SB 2160B B UA з фронтальним завантаженням приваблює економічністю, зручністю в експлуатації та наявністю великого вибору програм для прання виробів із різного виду тканин. У цій практичній та доступній за ціною моделі немає нічого зайвого, в ній поєднуються всі основні характеристики, необхідні користувачеві: вищий клас прання – А, економічний клас енергоспоживання A++ та делікатний віджимання – класу С. Невеликі габарити дозволяють встановлювати техніку в невеликому приміщенні.
 
16 режимів прання допомагають підібрати оптимальний режим догляду за речами від прання пухових виробів та спортивного одягу до прання вовни, дитячої білизни талегке освіження повсякденного одягу. Пральна машина з регулюванням інтенсивності прання Extra Wash здатна ретельно відпрати найсильніші забруднення.
 
Барабан із поліплексу вміщує 6 кг білизни. Корпус стійкий і не вібрує навіть за максимального віджиму зі швидкістю 1000 об/хв. З інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом панелі керування легко впорається будь-який користувач. Електронна система управління з контролем піноутворення та захистом від протікання виключає аварійні ситуації та псування пральної машини.

Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 59.5/42/85 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 60\76 дБ
Програми Кольорове Бавовна Синтетика Змішані тканини Експрес Спортивний одяг Спортивне взуття Дитяча білизна Пухові вироби Вовна Шовк Еко 40 Еко 60 Бавовна із замочуванням
Функції Вибір інтенсивності прання Зниження швидкості віджиму Економія Енергії Економічне прання Додаткове полоскання
Додаткові можливості Захист від протікання: Є
Контроль балансу: Є
Контроль за рівнем піни: Є

* Технічні характеристики Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Indesit E2SB 2160B BB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Indesit E2SB 2160B BB

Код товару: 217056
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220445
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217907
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →