Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча

Код товару: 183652
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Incus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маска для волосся Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча

Маска Кератинова З Ефектом Ламінування Волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча

Ціна: 989 грн

Опис товару Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча

 Маска LCP Professional pack - унікальний, професійний засіб для відновлення волосся в домашніх умовах. Завдяки багатому складу засіб забезпечує ефект ламінування, робить волосся сяючим. В основу продукту входить кератин – він проникає у фолікули, заповнює пошкоджені ділянки. захищає волосся від стоншення та ламкості. Лікувальний склад маски допомагає знизити згубний вплив хімічної завивки та фарбування волосся. Засіб має дуже щільну текстуру, яка легко розподіляється по волоссю та економічно витрачається. В основу маски також входять кераміди-вони, зволожують волосся, усувають сухість, закривають лусочки, склеюють посічені кінчики, обволікають кожну волосинузахисною мембраною, яка утримує корисні компоненти та вологу всередині структури, захищає від негативного впливу навколишніх факторів. Коластин - робить волосся більш міцним і еластичним, завдяки чому воно не ламається під час розчісування. Варто замовити професійну маску, що відновлює, від INCUS, для досягнення ефекту ламінування, зміцнення та оздоровлення волосся. Застосування: маску можна використовувати трьома методами: 1-й: вимити волосся з шампунем, нанести маску по всій довжині і змити її проточною водою. 2-й: після миття волосся нанесіть маску і потримайте 15-20 хвилин, для покращення ефекту можна використовувати термошапку, далі ретельно змийте засіб. 3-й метод ефективний длядодаткового захисту волосся перед термозавивкою чи фарбуванням. Нанесіть маску на вологе волосся, зачекайте доки вона вбереться, далі можна приступати до фарбування волосся. Завдяки багатому складу засіб забезпечує ефект ламінування, робить волосся сяючим. В основу продукту входить кератин – він проникає у фолікули, заповнює пошкоджені ділянки. захищає волосся від стоншення та ламкості. Лікувальний склад маски допомагає знизити згубний вплив хімічної завивки та фарбування волосся. Засіб має дуже щільну текстуру, яка легко розподіляється по волоссю та економічновитрачається. В основу маски також входять кераміди-вони, зволожують волосся, усувають сухість, закривають лусочки, склеюють посічені кінчики, обволікають кожну волосину захисною мембраною, яка утримує корисні компоненти і вологу всередині структури, захищає від негативного впливу навколишніх факторів. Коластин - робить волосся більш міцним і еластичним, завдяки чому воно не ламається під час розчісування. Варто замовити професійну маску, що відновлює, від INCUS, для досягнення ефекту ламінування, зміцнення та оздоровлення волосся. Застосування: маску можна використовувати трьома методами: 1-й: вимити волосся з шампунем, нанести маску по всій довжині і змити її проточною водою. 2-й:Після миття волосся нанесіть маску і потримайте 15-20 хвилин, для покращення ефекту можна використовувати термошапку, далі ретельно змийте засіб. 3-й метод ефективний для додаткового захисту волосся перед термозавивкою або фарбуванням. Нанесіть маску на вологе волосся, зачекайте, поки вона вбереться, далі можна приступати до фарбування волосся.

Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маска для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маска для волосся и купити Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча

Тип волосся всі типи
Призначення оздоровлення, блиск волосся, об'єм волосся, ріст волосся, відновлення кінчиків волосся, харчування, зміцнення, зволоження, відновлення
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 500мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання коластин, кераміди, кератин
Застосування маску можна використовувати трьома методами: 1-й: вимити волосся з шампунем, далі нанести маску по всій довжині та змити її проточною водою. 2-й: після миття волосся нанесіть маску і потримайте 15-20 хвилин, для покращення ефекту можна використовувати термошапку, далі ретельно змийте засіб. 3-й метод ефективний для додаткового захисту волосся перед термозавивкою або фарбуванням. Нанесіть маску на вологе волосся, зачекайте, поки вона вбереться, далі можна приступати до фарбування волосся.
Країна-виробник товарів Корея
Дія регенерація
Особливості Лікувальний склад маски допомагає знизити згубний вплив хімічної завивки та фарбування волосся

* Технічні характеристики Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Маски для волосся INCUS LCP Professional Pack Відновлююча

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →