Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special

Код товару: 151657
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Immergas
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Газові котли Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special

Кількість контурів: Двоконтурний
Тип пальника: Атмосферна
Тип димоходу: Димар (природна тяга)
Матеріал теплообмінника котла: Мідь
Камера згоряння: Відкрита
Потужність: 28 кВт
Спосіб встановлення: Настінний

Ціна: 48934 грн
шт

Опис товару Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special

Immergas Nike Mini 28 kW Special - димохідний котел, потужністю 28 кВт. Ця модель цікава насамперед для котеджів, будинків площею до 280 м2 зі стаціонарним димарем. Крім удосконаленого дизайну, який відповідає найвибагливішим побажанням користувачів, отримала також різноманітність еволюційних технічних оновлень. Крім удосконалених характеристик з виготовлення, електроніки, збереженої можливості теплообмінника працювати за підвищеної жорсткості води, модель також можна відзначити з погляду експлуатаційних якостей, т.к. повністю змінена панель управління, яка стала зручнішою та досконалішою. Кнопкове керування в даній моделі замінено більштрадиційним - з ручками-регуляторами, що обертаються. На передню панель також винесений традиційний манометр для контролю заповнення і тиску в системі опалення. Для монтажника це дає можливість заповнити систему не включаючи котел, а отже, не порушуючи умов гарантії. Для переважної більшості користувачів традиційний манометр також набагато зрозуміліший і зручніший. Завдяки розвиненій світлодіодній індикації можливості моделі в програмуванні та відображенні параметрів не поступаються моделям з дисплеєм. Функції: електронний розпалювання та електронна модуляція полум'я; система автодіагностики з аналоговою світлодіодною індикацією; захист від замерзання казана «Антифриз»;селектор швидкостей циркуляційного насоса; захист від заклинювання циркуляційного насосу; можливість підключення кімнатного термостату.

Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Газові котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Газові котли и купити Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special

Кількість контурів двоконтурний
Теплова потужність 28 кВт
Тип димоходу димохідний
Метод встановлення настінний
Тип традиційний газовий котел

* Технічні характеристики Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Котел газовий Immergas Nike Mini 28 KW Special

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Immergas Nike Mini 28 KW Special

Код товару: 150918
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 140414
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 142242
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →