Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг iLife A8

Код товару: 136346
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: iLife
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг iLife A8

Тип збирання: Суха; Пилозбірник: Колба; Об'єм пилозбірника: 0.3 л; Місткість акумулятора: 2.5 Ач; Час роботи на одному заряді: 150 хв; Час заряджання: 4 год;

Ціна: 10707 грн
шт

Опис товару Порохотяг iLife A8

 Корпус робота виготовлений в основному із пластику. Верхня половина корпусу та бампер мають чорне дзеркально-гладке відносно стійке до пошкоджень покриття, а нижня — з більш практичною матовою поверхнею без покриття. Переважно темний колір корпусу ускладнює пошук робота в темних закутках квартири, коли він з якоїсь причини не повернеться на базу, також робота складніше помітити бічним зором, коли він плутається під ногами, а отже, з більшою ймовірністю на нього можна наступити.

 
Верхня панель iLife A8 прикрита пластиною з мінерального загартованого скла, тому вона не дряпається і легко очищається, але сліди від пальців на ній дуже помітні. Пластиковийобідок зверху по периметру, вставка контрольної панелі та фіксатор пилозбірника мають сріблясте покриття. На верхній панелі ближче до передньої частини є єдина механічна кнопка з словом Auto, що підсвічується, і значком живлення.
 
Камера з алгоритмом PanoView будує карту приміщень по стелі. Пилосос має майже ідеально круглу форму діаметром 315 мм (тут і далі наведено результати наших вимірювань). Краї знизу скошені, що допомагає роботу долати перешкоди, а деяка незграбність при переході від верхньої панелі до бічної поверхні та бортик на бампері зверху знижують ймовірність того, що пилосос застрягатиме під перешкодами з невеликим просвітом.

Порохотяг iLife A8 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг iLife A8 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг iLife A8 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг iLife A8

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Контейнер
Об'єм пилососного очищувача 0.3 л
споживана потужність 22 Вт
Регулятор потужності на корпусі
Турбо ні
Рівень шуму 69 дБ
Додаткові форсунки включені Чистка щітка
2 бічні щітки
додаткова інформація 5 режимів /Auto, Spot, Edge, Max clean, Zig-Zag Функція Sheduling clean Датчик виявлення стін /2 (лівий + правий) Датчик Anti-Fall Функція Electronic wall Датчик Anti-collision Система розумної навігації Panoview Navigation Автоповернення на базу
Функції та можливості Тип акумулятора: Li-Ion (літій-іонний) Ємність акумулятора: 2.5 Ач Час роботи на одному заряді: 150 хв Час зарядки: 4 год
Вага 2.75 кг
Забарвлення Чорний
Розміри 10х310х72 мм

* Технічні характеристики Порохотяг iLife A8 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг iLife A8

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iLife A8

Код товару: 111225
На замовлення, 1-3 дні
Thomas Helper 10750 грн
Код товару: 103257
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 92160
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →