Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Iiyama XB2283HS-B5

Код товару: 222408
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Iiyama
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Iiyama XB2283HS-B5

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Монітор Iiyama XB2283HS-B5

ProLite X2283HS - це чудовий 22-дюймовий монітор Full HD зі світлодіодним підсвічуванням, роздільною здатністю 1920 x 1080 і технологією панелі VA, що гарантує точне та стабільне відтворення кольорів з широкими кутами огляду. Підтримка потрійного входу забезпечує сумісність із новітніми встановленими відеокартами та вбудованими виходами для ноутбуків. X2283HS також оснащений двома високоякісними стереодинаміками. Цей монітор пройшов сертифікацію TCO та є надійним рішенням як для дому, так і для офісу. VA матриця Технологія панелі VA забезпечує більш високий контраст, темніший чорний колір та набагато кращі кути огляду, ніж стандартна технологія TN. Екран виглядатиме добре, під яким кутом ви на ньогодивіться. FLICKER FREE Управління яскравістю монітора за допомогою електричного струму дозволило нам усунути мерехтіння екрана. Ви можете легко перевірити це самі – просто подивіться на екран через камеру свого смартфона. Вашим очам це сподобається. Динаміки та навушники Граєте з друзями? Використовуйте вбудовані високоякісні динаміки. Чи не хочете нікого турбувати? Підключіть гарнітуру до гнізда для навушників та збільште гучність. VESA Відповідність кріплення VESA означає, що ви можете легко встановити дисплей на будь-яке кріплення, що відповідає стандарту VESA.

Монітор Iiyama XB2283HS-B5 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Iiyama XB2283HS-B5 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Iiyama XB2283HS-B5 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Iiyama XB2283HS-B5

* Технічні характеристики Монітор Iiyama XB2283HS-B5 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Iiyama XB2283HS-B5

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Iiyama XB2283HS-B5

Код товару: 100728
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 102493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 94834
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →