Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор iiyama T1521MSC-B1

Код товару: 105375
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Iiyama
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор iiyama T1521MSC-B1

Монітор prolite T1521MSC-В1 з 15” сенсорним екраном на основі ємнісної технології, пропонує оптимальні плавний та точний відгук на дотик. Завдяки скляному покриттю гарантується висока міцність, стійкість до дряпання та чудова картинка. Тверда і стійка основа підтримує сенсорний екран з регульованою підставкою, пропонуючи до 80 градусів кут нахилу. Кнопки меню розташовані на задній частині екрана, яка може бути заблокована для запобігання зламу, і включає зручну функцію для відключення сенсорного екрана для очищення. Монітор prolite T1521MSC-B1 є неймовірно потужним сенсорним рішенням, що ідеально підходить для магазинних торгових цілей.

Ціна: 18361 грн
шт

Опис товару Монітор iiyama T1521MSC-B1

 Ємнісна сенсорна технологія
Ця технологія базується на використанні сенсорної сітки із найтонших провідників, наклеєних на скляну поверхню панелі. Дотик розпізнається за зміною електричних характеристик сенсорної сітки, коли користувач торкається пальцем скла. Завдяки використанню скляної поверхні, такі дисплеї відрізняються підвищеною зносостійкістю: навіть подряпини на екрані не помітно впливають на його сенсорну функціональність. Технологія забезпечує відмінну якість зображення і допускає керування не лише за допомогою пальців (навіть якщо на руку одягнена рукавичка), а й магнітною авторучкою.

IP54
IP код -система класифікації ступенів захисту від проникнення пилу та води. IP54 означає, що монітор захищений для проникнення бризок води під будь-яким кутом до 60° до вертикалі.

Стійкість до подряпин 
Стійкість до подряпин має важливе значення для сенсорних рішень, що використовуються у громадських місцях та школах. Скляна накладка, що покриває весь екран, гарантує високу міцність сенсорної функції і, що важливіше, сенсорна функція залишається без змін, навіть якщо скло дряпається.

Колонки
Монітор оснащений двома стерео спікерами високої якості.

VESA
Сумісність зі стандартом VESA дозволяє легко монтувати LFD з використанням будь-яких кріплень,які відповідають цим специфікаціям.

Монітор iiyama T1521MSC-B1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор iiyama T1521MSC-B1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор iiyama T1521MSC-B1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор iiyama T1521MSC-B1

Діагональний дисплей 15"
Тип матриці ТН
Максимальна роздільна здатність 1024 х 768
Інтерфейси USB, VGA
Час матричної реакції 8мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 370 кд/м2
Контраст дисплея 800:1
Особливості Регулювання нахилу
Частота оновлення 60
Кут огляду горизонтальний 170
Покриття глянсове
Кут огляду вертикальний 160
Побудовані -в стовпцях Ні
Ставлення сторін 4:3
Розмір пікселя Ні
Ігрові технології Ні
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 75х75 мм
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування Ні
Фірмові технології Ні
Розмір монітора 340.5 x 308 x 198 мм
Вага 3.5 кг
Додаткові роз'єми Ні

* Технічні характеристики Монітор iiyama T1521MSC-B1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор iiyama T1521MSC-B1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iiyama T1521MSC-B1

Код товару: 308754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365810
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →