Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лобзик Hyundai J 700

Код товару: 176768
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hyundai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лобзікі Лобзик Hyundai J 700

За допомогою лобзика розрізають матеріали з дерева та пластику, ламінату та керамічної плитки, і навіть металеві листи. Від якості поверхні залежить, яку швидкість потрібно підібрати майстру. У даній моделі є регулятор, який допоможе найточніше вибрати швидкість розпилу з діапазону від 0 до 3000 ходів пилки. Чим вища частота ходу пилки, тим швидше швидкість розпилу. Для роботи з деревом вибирають високу частоту, з металом – нижчу.

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Лобзик Hyundai J 700

Ручний інструмент обладнаний спеціальним захистом, який знеструмить електромотор. Під час робочих перерв майстер включає кнопку блокування та фіксує її. Блокування не дозволить двигуну ввімкнутися самостійно або від випадкового зіткнення. Система захищає оточуючих та дітей від випадкових травм. Фіксатор допоможе безпечно змінити пилячу стрічку у лобзика. Електромотор захищений від перегріву та перепадів напруги.

Зручна ергономічнаРУКОЯТКА

Скобоподібна рукоятка сприяє більш впевненому захопленню та щільному утриманню інструмента в руці під час роботи. Завдяки ергономічній конструкції майстер може триматися правою рукою за ручку, при цьому спрямовувати рух, контролювати мітки різання. В результаті для оператора доступні особливо складні операції з виконання фігурних різів або випилювання деталей унікальної конфігурації з різних матеріалів


ПЕРЕХІДНИК ДЛЯ ПІДКЛЮЧЕННЯ ПИЛОСОСУ

Робота з електролобзиком супроводжується великою кількістю деревного пилу або алюмінієвої стружки. Для захисту майстра, щоб він не дихав деревним пилом, в даній моделі є перехідник для підключення пилососа.Пилосос швидко видалить сміття з робочої зони, крім усього іншого, чистота лінії різу істотно впливає на якість і швидкість операцій, що виконуються. Підключення пилососу мінімально впливає на маневреність інструменту.


АНТИВІБРАЦІЙНА СТАЛЕВА ПІДІШВА З МОЖЛИВОСТЮ ВСТАНОВЛЕННЯ КУТА РОЗПИЛА 45-90°

Сталева опорна підошва забезпечує виняткову міцність та стійкість інструменту на поверхні. Надійний матеріал не б'ється під час падіння, не деформується від зіткнення з твердими предметами. Підошва здатна відхилитися убік від 45 до 90 С. У такому положенні пилка розташовується під необхідним кутом до заготовки, що необхідно для виконання косих розпилів. Довжина ходупилки складає 18 мм.


КРІПЛЕННЯ ДЛЯ ШТАНГИ ​​ПАРАЛЕЛЬНОГО УПОРУ

Для виконання ідеально рівної лінії розпилу застосовується паралельний упор, за його допомогою оператор може не дбати про геометрію розпилу. Розпил виходить точним. Спеціальне кріплення дозволяє міцно зафіксувати штангу паралельного упору, яка допоможе виконувати прості розрізи за короткий проміжок часу.

Лобзик Hyundai J 700 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лобзик Hyundai J 700 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лобзікі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лобзікі и купити Лобзик Hyundai J 700 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лобзик Hyundai J 700

Напруга 220 В
споживана потужність 700 Вт
Частота курсу 0-3000 оборотів/хв
Глибина різання деревини 65 мм
Глибина різання заліза 8 мм
Нахилений розріз 45 º
Обладнання шестигранний ключ; пилка; перехідник для підключення пилососу; торцювальна планка; гарантійний талон; картонна упаковка; Інструкція з експлуатації.
Вага 2.1 кг

* Технічні характеристики Лобзик Hyundai J 700 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лобзик Hyundai J 700

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hyundai J 700

Код товару: 176744
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TH-60 1892 грн
Код товару: 176770
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 20081
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TH-60E 1935 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →