Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Планшет Huion Inspiroy Q11K V2

Код товару: 135857
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huion
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Таблетки Планшет Huion Inspiroy Q11K V2

Роздільна здатність: 5080 лін/дюйм
Розміри робочої поверхні: 279.4 х 174.6 мм
Клас: Професійний
Колір чорний

Ціна: 9030 грн
шт

Опис товару Планшет Huion Inspiroy Q11K V2

Нова фірмова ручка без батареї 
Планшет поставляється з ручкою PW500 ергономічного дизайну, який значно зменшить втому при тривалій роботі. Використовуючи новітню пасивну технологію Huion, не потрібно використовувати зарядний кабель. Крім того, у бездротовому режимі ви можете насолоджуватися більшим середовищем робочого столу, а також приголомшливим досвідом роботи без кабелю.

Функція нахилу 
Ручка PW500 із функцією нахилу підтримує ± 60 рівнів розпізнавання нахилу. Ви можете насолоджуватися справжнім відчуттям писемності та живопису.

Відміннаточність 
8192 рівня чутливості пера забезпечують вам покращену продуктивність ручки та реалістичні відчуття ручки на папері. Завдяки професійному тиску пера ви можете краще контролювати товщину ліній. Плюс висока роздільна здатність 5080 LPI дозволяє насолоджуватися більш тонкими та точними штрихами.

Високопродуктивна конфігурація 
8 експрес-клавіш на лівій стороні допомагають підвищити ефективність роботи та заощадити ваш час. Висока швидкість відгуку 266PPS забезпечує швидку реакцію на кожен хід без затримки. Завдяки цим функціям ви отримаєте ефективніший досвід роботи на графічному планшеті розміром 11 x 6.875 дюйма.

Дротовий та бездротовийрежими 
На додаток до традиційного режиму проводового підключення ви можете також вибрати бездротовий режим, який забезпечить вам приголомшливий досвід бездротової роботи.

Автоматичний режим сну
Планшет автоматично перейде в режим сну після того, як цифрове перо залишить чутливу активну область протягом 10 хвилин. Після цього ви можете розбудити планшет, просто переключивши його в положення ON.

Планшет Huion Inspiroy Q11K V2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Планшет Huion Inspiroy Q11K V2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Таблетки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Таблетки и купити Планшет Huion Inspiroy Q11K V2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Планшет Huion Inspiroy Q11K V2

Операційна система Графічний планшет
Розміри (w x g x v) 390 x 223 x 11 мм
Вага 880 г
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Планшет Huion Inspiroy Q11K V2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Планшет Huion Inspiroy Q11K V2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huion Inspiroy Q11K V2

Код товару: 303596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362704
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →