Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black

Код товару: 208748
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black

Процесор Kirin A1 Довготривала робота батареї | Різні спортивні режими

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black

Завжди на зв'язку З функцією дзвінків через Bluetooth у вашому смарт-годиннику Huawei Watch GT 2 ви зможете легко відповідати на дзвінки під час тренувань. Будьте завжди на зв'язку з вашими рідними та близькими! Управління та зберігання улюблених треків Стильний дизайн та широкі можливості. У пам'яті смарт-годин Huawei Watch GT 2 можна зберегти до 500 пісень, пристрій легко встановлює пару з бездротовими навушниками. Насолоджуйтесь улюбленою музикою під час занять спортом. Ефективний моніторинг сну Завдяки технології Huawei TruSleep 2.0 смарт-годинник Huawei Watch GT 2 може діагностувати 6 найбільш поширених фаз сну і надає рекомендації щодо покращення відпочинку. Коли ви спите, смарт-годинник виконує моніторинг пульсу,аналізують ваше дихання та формують загальну оцінку якості сну. Позбавтеся стресу Для піклування про ваше здоров'я технологія Huawei TruRelax протягом усього дня відстежує зміни серцевого ритму. Спеціальні дихальні вправи допомагають своєчасно зняти напругу та нормалізувати емоційний стан. Щоденне відстеження фізичної активності Відстежуйте показники фізичних навантажень протягом усього дня, у тому числі кількість пройдених кроків, спалені калорії, періоди фізичної активності та тренувань середньої та високої інтенсивності. Функції на кожен день Для вашої зручності смарт-девайс підтримує широке коло функцій, у тому числі відображення SMS-повідомлень, повідомленьпро електронні листи та події календаря, новин із соціальних мереж. У годиннику є також корисні функції погоди, будильника, таймера, секундоміра, ліхтарика та пошуку телефону.

Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black

Тип Розумні часи
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android
iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android
iOS
Матеріал корпусу Пластик + метал
Колір справи Чорний
Браслетний матеріал/ремінь Фтореластомір
Розміри (SHHVKHT) 45.9 x 45.9 x 10.7 мм
Вага 41 г
Діагональний 1.39"
ЦП Huawei Kirin A1
Об'єм побудованої пам’яті 4 ГБ
Акумулятор 455 мА*год

* Технічні характеристики Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Huawei Watch GT2 46mm Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei Watch GT2 46mm Black

Код товару: 289759
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342318
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154816
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →