Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue

Код товару: 213146
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Таблетки Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue

HUAWEI MatePad T 10 оснащений HD-екраном 9,7 дюйма, який ідеально вписується у стильний дизайн. Завдяки легкому і компактному корпусу планшета ви можете використовувати ваші улюблені програми, грати в ігри та дивитися відео, поринаючи в контент з головою, де завгодно і коли завгодно.

Ціна: 7568 грн
шт

Опис товару Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue

Гучність, чіткість та об'ємне звучання Музичний фестиваль у корпусі планшета. Завдяки системі із двома симетрично розташованими динаміками HUAWEI MatePad T 10 створює ефект об'ємного звучання при відтворенні аудіоконтента. А унікальна технологія Huawei Histen 6.1 забезпечує якісне чітке звучання високих тонів і глибоке звучання потужних басів. Плавна та швидка робота Завдяки інтерфейсу EMUI 10.1,1 8-ядерному процесору та передовим алгоритмам обробки даних планшет забезпечує більш високу якість графіки та покращену продуктивність. Швидко і плавно перемикайтеся між програмами для читання новин, перегляду відео та онлайн-шопінгу, не обмежуючи себе ні в чому. Більше вікон— вище продуктивність Функція HUAWEI App Multiplier2 дозволяє відображати одну програму у двох вікнах, коли ви використовуєте планшет у горизонтальному режимі. Ви можете налаштувати розмір лівого та правого окон3 так, як вам потрібно. Наприклад, прокручуючи список товарів в онлайн-магазині, ви можете одночасно переглянути детальну інформацію та розглянути дизайн продукту або, читаючи новину, ви можете відкрити схожу статтю як додаткову довідку. Захист зору в будь-який час доби Захист зору Режим захисту зору, сертифікований TÜV Rheinland4, дозволяє зменшити вплив шкідливого синього світла5, що забезпечує максимальний комфорт при щоденному використанні планшета. Режимелектронної книги Увімкніть режим електронної книги та насолоджуйтесь улюбленими літературними творами, ніби ви читаєте справжню паперову книгу. Темний режим У нічний час увімкніть Темний режим, і кольори екрана стануть м'якшими та менш контрастними, щоб забезпечити приємний візуальний досвід. Унікальний простір для дітей Записуйте та відтворюйте милі дитячі пісеньки за допомогою програми Диктофон, зафіксуйте пам'ятні моменти за допомогою Камера, творіть за допомогою Малювання для дітей, переживайте різні пригоди в медіадодатках. Дозвольте розкрити творчий потенціал і вгамувати цікавість дитини в розділі Діти. Ваша дитина не тільки зможевивчати корисний контент, який відповідає його віку і проходить через фільтр батьківського контролю, але й не псуватиме зір завдяки спеціальному режиму5, який забезпечує турботу про здоров'я очей під час щоденного використання пристрою.

Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Таблетки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Таблетки и купити Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue

Операційна система Android 10.0
Діагональ екрану я.7
Роздільна здатність екрану 1280x800
Тип екрана IPS
Вид екрана Ємнісний
Оперативна пам'ять 2
Ємність приводу 32
Бездротові можливості Bluetooth
Так
NFC
Ні
Wi-Fi
Так
Стандарт Bluetooth
5.0
Стандарт Wi-Fi
802.11ac
З'єднувачі USB Type-C
Камери Кількість мегапікселів основної камери
5 Мп

Кількість мегапікселів фронтальної камери
2 Мп
Автофокус
Так
Спалах
Ні
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
HD (1280 x 720), 30fps
додаткові характеристики OTG; Датчик гравітації; Формати аудіофайлів: *. MP3, *. MP4, *. 3gp, *. Ogg, *. AAC, *. FLAC, *. MIDI; Відеоформати, що підтримуються: *.mp4, *.3gp; 2 динаміка, 2 канали виведення; Один мікрофон для дзвінків, запису відео та аудіо
Акумулятор 5100 мАг
Розміри (w x g x v) 240,2 х 159 х 7,85 мм
Вага 450 г
Обладнання Планшет; Зарядний пристрій; USB-кабель; Документація
Забарвлення Блакитний
Матеріал корпусу Метал

* Технічні характеристики Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Планшет Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei MatePad T10 9.7 2/32Gb LTE Blue

Код товару: 127815
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 290487
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367864
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →