Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White

Код товару: 223171
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White

Смарт-годинник • сумісність • iOS • Android • сповіщення: + • пульсометр: + • час роботи: до 20 днів • дисплей: AMOLED • 1,39 • колір корпусу: білий • колір ремінця: білий.

Ціна: 6622 грн
шт

Опис товару Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White

 Дикий та суворий Розроблений спеціально для міських авантюристів та шукачів пригод у глибині душі, міцний зовнішній вигляд виготовлений з механічною точністю, щоб вижити навіть у найсуворіших умовах навколишнього середовища. Побудований для того, щоб витримати найжорсткіші навколишні середовища HONOR Watch GS Pro витримує 14 різних випробувань MIL-STD-810G, включаючи температурно-вологісно-висотний опір, солоні бризки, опір піску та вологостійкість, що дозволяє йому витримувати екстремальні умови. Ще один прорив у продуктивності батареї HONOR Watch GS Pro витримують до 25 днів. Навіть при включеному зовнішньому режимі GPS він все ще добрий протягом 100 годин. Авантюристам більше не потрібнотурбуватися про те, що батарея розрядиться, коли вони досліджують дику природу. Ваш провідник на свіжому повітрі Плануйте свій день заздалегідь і залишайтеся підключеними до свого оточення з корисною інформацією на відкритому повітрі, включаючи час сходу та заходу сонця, час сходу та заходу Місяця, фази припливів та відливів8 та попередження про погану погоду. Ваш особистий тренер з лижних гонок Мульти-лижні режими відстежують широкий спектр докладних даних4, включаючи кількість трас, відстань, час проходження траси, максимальну швидкість, максимальну крутість, вертикальний підйом та спуск, висоту, частоту серцевих скорочень та спалені калорії. Ви точно знатимете, наскільки ви просунулисявперед.

Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White

Тип Дорослий смарт годинник
Операційна система Lite OS
Підтримка платформ Android/iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android/iOS
Розміри (SHHVKHT) 48x48 мм
Вага 45.5 г (без ремінця)
Діагональний 1.39
Розширення 454x454
Об'єм побудованої пам’яті Об'єм внутрішньої пам'яті
4 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті
16 МБ
додаткова інформація Оптичний датчик пульсу, барометр, акселерометр, датчик рівня кисню в крові, компас, датчик зовнішнього освітлення

* Технічні характеристики Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Huawei Honor Watch GS Pro Marl White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei Honor Watch GS Pro Marl White

Код товару: 268760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 268759
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →