Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue

Код товару: 247296
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue

Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue – найновіший смартфон середнього класу, що є полегшеною версією потужного флагмана. Особливу увагу дизайнери приділили чудовому вигляду, яким по праву може пишатися цей апарат.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue

Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue – найновіший смартфон середнього класу, що є полегшеною версією потужного флагмана. Особливу увагу дизайнери приділили чудовому вигляду, яким по праву може пишатися цей апарат. Анонс смартфона відбувся у Китаї у лютому 2017 року.
 
Зовнішній вигляд та ергономіка
Дизайнери офіційно повідомили, що під час розробки Huawei Honor 8 вони надихалися неймовірними краєвидами знаменитого Гранд Каньйону. Це вилилося у використання двостороннього 2,5D-скла, яке не тільки виглядає ефектно, але й дозволяє із зручністю утримувати гаджет у руці тривалий час. Всього ж смартфон придбав цілих 12 дзеркальних шарів, що створюють преміальнийобраз.
 
Дисплей
Huawei Honor 8 має 5,2-дюймовий екран з якісною матрицею LTPS. Роздільна здатність такого дисплея становить 1920 на 1080 пікселів. При цьому кількість пікселів на дюйм дорівнює 423 ppi. Такі показники забезпечують деталізоване зображення. Кольори тут досить насичені, але таки ближче до натуральних відтінків. Є спеціальне налаштування екрана, що дозволяє коригувати колірну палітру, а також використовувати динамічне підсвічування.
 
Залізо та продуктивність
Смартфон Huawei Honor 8 забезпечує процесор Kirin 655 з вісьмома ядрами, тактова частота якого досягає 2100 МГц. Використовується GPU Mali-T830 MP2. На вітчизняний ринок постачаєтьсяпросунута версія апарата з 4 Гб оперативної пам'яті та 32 Гб внутрішнього сховища. Існує і підтримка карток пам'яті до 128 Гб.
 
Гаджет вміє грамотно розподіляти ресурси, запам'ятовуючи дії користувача. Також тут є розумна фрагментація файлів, що робить телефон завжди швидким та продуктивним. Багато ігор запускаються на середніх-високих налаштуваннях графіки. З коробки доступна операційна система Android 7.0 Nougat, модифікована за допомогою інтерфейсу EMUI 5.0.
 
Зв'язок та звук
Huawei Honor 8 можна перетворювати на повноцінний роутер за допомогою Wi-Fi-мосту. Це дає можливість знайомим та друзям ефективно використовувати бездротову мережу користувача у разінеобхідності. Є функція Wi-Fi+, що відрізняється більш стабільним та оптимізованим з'єднанням. Модель підтримує мережу LTE Cat6. Зі звуком немає жодних проблем, оскільки співрозмовника чути дуже добре. Динамік відпрацьовує гідно, а в навушниках можна регулювати налаштування еквалайзера, щоб отримати оптимальний результат.
 
Камера
Пристрій отримав 12-мегапіксельну камеру з фазовим автофокусом і великими пікселями. З'явилася корисна функція для редагування відео для створення повноцінних аматорських фільмів. Камера може швидко робити знімки високої якості без зайвих зусиль. Спереду корпусу розташувався фронтальний 8-мегапіксельний модуль із ширококутнимоб'єктивом, а також найновішими режимами для модних селфі.

Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 7.0 (Nougat)
Показувати 5.2" IPS (1080 x 1920 пікселів)
ЦП HiSilicon Kirin 655 + GPU Mali-T880 MP4
Кількість SIM -карт 2 або 1 + картка пам'яті
Бездротові технології Bluetooth / Wi-Fi / GPS / USB / NFC
Функції пам'яті Оперативна пам'ять, ГБ: 3
Вбудована пам'ять, ГБ: 32
Камера Є
Макс. Резолюція відео 1920 х 1080 пікселів
Доступ в Інтернет Є
Тип акумулятора 3000 мАг (незнімна)
Організатор Годинник, будильник, календар, секундомір, таймер, калькулятор
Особливості Робота із повідомленнями: SMS, MMS, Email, Push Mail, IM
Датчики: датчики наближення та освітлення, акселерометр, компас, гіроскоп, датчик відбитків пальців
Вага 153 г
Забарвлення Блакитний
Розміри 147,2 х72, 94х7, 6 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Huawei Honor 8 3/32Gb Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei Honor 8 3/32Gb Blue

Код товару: 302106
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306780
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207877
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →