Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold

Код товару: 223159
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold

Інтелектуальна багаторівнева система уловлювання звуку, що складається з датчика IMU1 та мікрофонів, 200 разів на секунду аналізує навколишнє оточення. Це дозволяє автоматично змінювати налаштування шумоподавлення залежно від умов, забезпечуючи зручність використання навушників.

Ціна: 7310 грн
шт

Опис товару Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold

Режим звукопроникності Натисніть кнопку ANC на лівому навушнику, щоб почути навколишні звуки. Не упускайте важливу інформацію, навіть коли ви слухаєте музику. Режим посилення Активація цього режиму в додатку AI Life дозволить посилити звучання голосу і придушити шум навколишнього середовища. Тепер, перебуваючи в аеропорту, ви можете розмовляти, не знімаючи навушники, і не пропустіть важливе оголошення. Кришталево чистий звук під час голосового виклику Чотири зовнішні мікрофони ефективно розпізнають і вловлюють голос і відокремлюють його від фонових шумів завдяки технології формування акустичного променя. Два внутрішні мікрофони сприймають голос, що передається в слуховий канал, і блокують перешкоди від вітру.Система з шести мікрофонів гарантує чистоту звучання під час голосових дзвінків. Реалістичне звучання Аудіосистема Hi-Fi та високоякісні акустичні компоненти забезпечують широкий діапазон частот від 4 Гц до 48 кГц.2 Це дозволяє точно передавати нюанси аудіо високої роздільної здатності та гарантує повне занурення.

Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold

Тип Навушники
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Бездротове
Версія Bluetooth Bluetooth
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Золотий

* Технічні характеристики Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники HUAWEI Freebuds Studio Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HUAWEI Freebuds Studio Gold

Код товару: 307651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348542
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →