Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black

Код товару: 217779
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black

Навушники TWS ("бездротові") • спосіб підключення: бездротовий (Bluetooth 5.2) • конструкція: вкладиші • акустичне оформлення: закриті • випромінювач: динамічні.

Ціна: 4859 грн
шт

Опис товару Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black

 Навушники TWS HUAWEI FreeBuds Pro Black (55033465) мають не тільки привабливий та продуманий дизайн, але й дозволяють з максимальним комфортом слухати музику. Запатентовані 11-мм динамічні драйвери відображають стереозвук найвищої якості з глибокими басами, природними середніми частотами та чіткими, деталізованими високими частотами в діапазоні 20-20000 Гц. Система активного шумоподавлення у поєднанні з ефективною пасивною шумоізоляцією, що забезпечується амбушюрами, гарантує справжнє задоволення від прослуховування улюблених композицій або перегляду фільму. Бездротові навушники працюють за технологією Bluetooth версії 5.2 і дозволяють залишити руки вільними. А вбудований у навушники мікрофондозволяє приймати якісно дзвінки. Сенсорна панель HUAWEI FreeBuds Pro Black (55033465) дає можливість в один дотик керувати основними функціями програвача, телефону та активації голосового помічника. Батарея в навушниках витримує до 3.5 години на одній підзарядці. Підтримують бездротову зарядку.

Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black

Тип Навушники TWS ("повністю бездротові")
Тип дизайну вкладиші
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth бездротовий (Bluetooth 5.2)
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача динамічні
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black

Код товару: 212113
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304978
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →