Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992)

Код товару: 158109
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992)

Тип навушників
Вкладиші
Діапазон частот навушників
20 Гц – 20 кГц
Вага
1 навушник: 5 г
Кейс: 48 г

Ціна: 4343 грн
шт

Опис товару Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992)

 Зосередьтеся на звукі

Система активного шумоподавлення та передова технологія обробки аудіо точно розпізнають сторонні звуки, адаптуються до змін шумів у режимі реального часу та миттєво усувають їх. Насолоджуйтесь чистим звуком у багатолюдному метро або в галасливому ресторані.

Розумна зарядка
Ви можете заряджати чохол не лише за допомогою стандартного зарядного пристрою та кабелю USB Type-C. Чохол HUAWEI FreeBuds 3 підтримує швидке бездротове заряджання та зворотне бездротове заряджання. Одного циклу заряджання чохла вистачає на 4 цикли заряджання навушників.

Ергономічний дизайн
Нові навушники HUAWEI FreeBuds 3 не тільки забезпечують високу якість звучання, але й відрізняються гармонійноюдизайн. Симетричний зарядний чохол поєднує стиль і практичність завдяки компактним розмірам його зручно тримати в руці, а також носити в кишені або в сумці. Комплект доступний у білому та чорному кольорах.

Якість та комфорт
Завдяки ергономічному дизайну HUAWEI FreeBuds 3 зручно та надійно розміщуються у вушній раковині, забезпечуючи глибоке об'ємне звучання. Конструкція навушників дарує максимальний комфорт під час використання.

Інноваційний процесор: стабільне підключення через Bluetooth
Модуль Bluetooth 5.1 SoC з підтримкою BLE, технологія подвійного каналу синхронної передачі HUAWEI та передова технологія обробки аудіо частотою 356 МГц – все це забезпечує швидке та стабільне бездротовепідключення та точну синхронізацію аудіо- та відеодоріжки. Відчуйте повне занурення в ігри та відео!

Швидка та високоточна синхронізація
Процесор Kirin A1 підтримує технологію подвійного каналу синхронної передачі, яка мінімізує затримку синхронізації та гарантує незабутні враження від ігор та перегляду відео.

Технологія подвійного каналу синхронної передачі HUAWEI
У навушниках HUAWEI FreeBuds 3 реалізовано синхронну та ізольовану передачу аудіопотоку лівого та правого каналу на лівий та правий навушники.

Стабільне з'єднання без перешкод
Завдяки процесору Kirin A1, потужній антені та ефективному кодуючому пристрої навушники HUAWEI FreeBuds 3 підтримують стабільнеBluetooth-з'єднання. Вони стійкі до перешкод навіть у великих торгових центрах або в аеропортах.

Вас завжди почують
Можливості розумного процесора Kirin A1 дозволяють придушувати шум фону і одночасно посилювати голос. Якість звуку як за живого спілкування!

Високоточна передача голосу
Навушники HUAWEI FreeBuds 3 оснащені вбудованим датчиком вібрацій, який дозволяє розпізнавати голос та передавати його чисте та посилене звучання під час викликів при одночасному придушенні стороннього шуму.

Аеродинамічна конструкція мікрофона
Вітер більше не віднесе важливі слова. Аеродинамічна конструкція мікрофона ефективно пригнічує шум вітру, і він більше не завадить вамспілкуватися зі співрозмовником під час прогулянок, бігових тренувань чи їзди велосипедом зі швидкістю 20 км/год!

Студійна якість звуку
Чутливі динаміки налаштовані з високою точністю, щоб відтворювати кожну ноту саме так, як вона має звучати. Дозвольте собі насолодитися чистим звуком.

Потужні баси
Кожен навушник має особливу трубку для передачі низьких частот. Ще голосніше, потужніше та насиченіше. Відчуйте себе як у музичній студії.

Миттєве сполучення
При першому поєднанні навушників HUAWEI FreeBuds 3 просто натисніть на спливаюче вікно. Надалі пару буде встановлюватися автоматично. Слухайте улюблену музику, не відволікаючись на дрібниці.

 

Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992)

Тип Навушники
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth v5.1
Тип акустичної конструкції Відкриті
Тип кріплення З кріпленням у вухах
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Комплект поставки:
Навушники
Зарядний чохол
Зарядний кабель USB Type-C
Короткий посібник користувача
Інструкція з техніки безпеки
Гарантійний талон
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HUAWEI FreeBuds 3 White (55031992)

Код товару: 347548
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →