Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black

Код товару: 255292
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black

Оновлений фітнес-браслет Huawei Band 6 з 1.47-дюймовим безрамковим дисплеєм допоможе вам вести здоровий спосіб життя і контролювати свою активність. Безперервний моніторинг рівня кисню в крові та пульсу, а також відстеження фаз сну дають повну актуальну інформацію про самопочуття. 96 спортивних режимів допоможуть займатись спортом максимально ефективно. До 2 тижнів автономної роботи дозволяють забути про часті підзарядки.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black

 Багато місця для інформації 1.47-дюймовий екран зі збільшеною на 147% площею робочої поверхні надає швидкий доступ до великої кількості корисної інформації. Статистика спортивних досягнень, моніторинг показників, повідомлення, що входять, тепер сприймаються набагато легше. Фото 2 Huawei Band 6 Фото 3 Huawei Band 6 Яскравий креативний стиль Huawei Band 6 допоможе вам виразити свій настрій за допомогою тематичних дисплеїв. Вибирайте варіант, що вам сподобався, з 200 доступних і встановлюйте його одним дотиком. Ви також зможете використовувати свої фотографії та зображення як дисплей, щоб перетворити ваш браслет на креативний аксесуар. До 2 тижнів без підзарядки Huawei Band 6 працює на одному заряді до 14днів у звичайному режимі та до 10 днів в інтенсивному. Чи не вчасно закінчився заряд? Усього 5 хвилин підзарядки за допомогою магнітного зарядного пристрою – і браслет пропрацює ще два дні. Фото 4 Huawei Band 6 Фото 5 Huawei Band 6 Моніторинг пульсу Huawei Band 6 постійно та з високою точністю відстежує частоту серцевого ритму. Високочутливий інфрачервоний датчик HUAWEI TruSeen 4.0 та високоточні технології обробки даних на базі штучного інтелекту роблять вимірювання в режимі реального часу. Виявивши відхилення серцебиття від нормальних показників, браслет повідомляє вам про це вібрацією.

Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Матеріал корпусу Полімерний композит
Колір справи Чорний
Розміри (SHHVKHT) 43 x 25,4 x 10,99 мм
Вага 18 г
Діагональний 1.47”
Розширення 194 x 368
Інтерфейси Bluetooth 5.0
додаткова інформація Вібрація, Події календаря, Соціальні мережі, Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи HUAWEI Band 6 Graphite Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HUAWEI Band 6 Graphite Black

Код товару: 231490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311415
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311418
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →