Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise

Код товару: 240482
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise

Розумний браслет HUAWEI Band 6 може похвалитися 1,47-дюймовим безрамковим AMOLED-екраном зі збільшеною на 148% робочою поверхнею3 та корисною площею 64%. Додайте високу роздільну здатність 194 x 368 пікселів з 282 PPI – і отримайте фітнес-браслет, вражає.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise

HUAWEI Band 6 відрізняється тривалим часом автономної роботи (до 14 днів в умовах звичайного користування2 і до 10 днів в умовах інтенсивного користування) - чи не найбільший показник серед розумних браслетів5. Якщо пристрій розрядився, ви легко зможете підзарядити його за 5 хвилин за допомогою магнітного зарядного пристрою. Рівень заряду вистачить на 2 дні. Життя занадто коротке, щоб хвилюватися про подібні дрібниці. Екран з великою корисною площею має не тільки стильний вигляд, але й дозволяє переглядати більше корисної інформації. Фотографії більшого розміру, більше статистики тренувань та безперервний моніторинг частоти пульсу – все це з високим ступенем деталізації. ВільноПереглядайте цю інформацію на екрані за допомогою інтуїтивного сенсорного керування. Змінюйте циферблат залежно від настрою. Серед величезної різноманітності варіантів циферблатів у HUAWEI Watch Face Store4 виберіть той, що найбільш повно відповідає вашому стилю. Замінюйте циферблат простим торканням. Замість циферблату можна використати власні фото. Нехай ваш циферблат тішить око. Контроль частоти пульсу надзвичайно важливий підтримки хорошої фізичної форми і здоров'я. Технологія моніторингу пульсу TruSeenTM 4.0 включає оптичні лінзи і передбачає обробку даних за допомогою штучного інтелекту з метою цілодобового моніторингу частоти вашого пульсу. Якщо частотавашого пульсу зменшиться або збільшиться вище за безпечний рівень, ви відразу отримаєте попередження. Турбота про здоров'я – на першому місці.

Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв є
Матеріал корпусу Полімер
Колір справи Золотий
Браслетний матеріал/ремінь силікон
Захист від ударів 5ATM
Розміри (SHHVKHT) 43 x 25,4 x 10,99 мм
Вага 18 г
Діагональний 1,47"
Розширення 198 x 368
Роз'єм для навушників microUSB
Інтерфейси Bluetooth 5.0
ЦП AMOLED
Акумулятор 180 мАг вбудований
додаткова інформація Датчик акселерометра; Датчик гіроскопа; Оптичний датчик пульсу

* Технічні характеристики Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи HUAWEI Band 6 Amber Sunrise

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HUAWEI Band 6 Amber Sunrise

Код товару: 370710
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309611
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368077
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →