Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги підлогові Huawei AH100

Код товару: 147221
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги підлогові ваги підлогові Huawei AH100

Повний звіт про ваш фізичний стан за 9 основними параметрами за 1 вимір: вага, відсоток жирової тканини, індекс маси тіла, м'язова маса, процентний вміст води, кісткова тканина, білки, вісцеральна жирова тканина, швидкість метаболізму. Високоточний чіп BIA, 4 датчики тиску та регульовані ніжки забезпечують зручність та точність вимірювань. Технологія BIA (аналіз біоелектричного опору), покриття з оксиду індію та олова забезпечує високу чутливість. На екрані ваг відображається вага та відсоток жирової тканини користувачів. Для отримання даних вам не потрібно використовувати смартфон. Додаток «Huawei Body Fat Scale» представляє повний звіт про ваше здоров'я і дає рекомендації щодо його покращення. Bluetooth 4.1. Сумісно з популярними пристроями на платформі Android та iOS.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару ваги підлогові Huawei AH100

Повний звіт про ваш фізичний стан за 9 основними параметрами за 1 вимір: вага, відсоток жирової тканини, індекс маси тіла, м'язова маса, процентний вміст води, кісткова тканина, білки, вісцеральна жирова тканина, швидкість метаболізму. Високоточний чіп BIA, 4 датчики тиску та регульовані ніжки забезпечують зручність та точність вимірювань. Технологія BIA (аналіз біоелектричного опору), покриття з оксиду індію та олова забезпечує високу чутливість. На екрані ваг відображається вага та відсоток жирової тканини користувачів. Для отримання даних вам не потрібно використовувати смартфон. Додаток «Huawei Body Fat Scale» надає повний звіт про ваше здоров'я і дає рекомендації щодо його покращення.Bluetooth 4.1.Сумісно з популярними пристроями на платформі Android та iOS.

ваги підлогові Huawei AH100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги підлогові Huawei AH100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги підлогові купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги підлогові и купити ваги підлогові Huawei AH100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги підлогові Huawei AH100

Тип Діагностичні
Матеріал платформи Скло
Колір Білий
Максимальне навантаження 150 кг
Одиниці виміру кг
Автоматичне вмикання Так
Автоматичне вимикання Так
Додаткова інформація Синхронізація через Bluetooth 4.1. Вимірювання відсотка жиру, вимірювання частки води в організмі, вмісту білка в організмі, інтенсивності метаболізму, індексу маси тіла. Розумний будильник, автоматична ідентифікація користувачів. Зберігання архіву вимірів. Створення звітів про стан здоров'я.

* Технічні характеристики ваги підлогові Huawei AH100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги підлогові Huawei AH100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei AH100

Код товару: 169740
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157757
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184585
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →