Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники HTC TWS5 White

Код товару: 340069
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: HTC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники HTC TWS5 White

Нічим не обмежена свобода рухів і чистий звук гарантують користувачам TWS-навушники HTC TWS5 White. Компактна конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують рухи, пристрій не заважає в процесі використання, при цьому надійно фіксується у вушному каналі.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники HTC TWS5 White

 Зовнішній вигляд та особливості конструкції

TWS-навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно кріпляться у вухах, забезпечуючи чудову ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Білий колір виробу привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити на вулиці, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтеся бігом, візьміть до уваги, що це навушники без вологозахисту, але вони можуть витримати невеликі впливи вологи, наприклад поту.
 
 
Технічні особливості ТВС навушників HTC TWS5
Для максимально чистого та насиченого звуку ТВС-навушники забезпеченіякісними динаміками. Гарнітура без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші параметри точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звучанням та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Налаштувати рівень гучності, переключити трек або відповісти на дзвінок допоможе керування гаджетом.
 
Автономна робота
На жаль, компактні розміри гарнітури HTC TWS5 мають і негативну сторону - невелику ємність батареї 40mAh. Однак це не проблема, враховуючи наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе швидко повернути заряд, крім того, солідна 400mAh ємність акумулятора самого кейсу на тривалий періодзабезпечить ваші навушники електроенергією. Така батарея забезпечить повні заряди без підключення до розетки. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно буде зарядити кейс через стандартний порт Type-C.
 
Час роботи пристрою від одного заряду досить тривалий до 26 годин. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій залежить від інтенсивності використання. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри будуть різними. При цьому під час відновлення заряду ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для здоров'я.

Бездротові навушники HTC TWS5 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники HTC TWS5 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники HTC TWS5 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники HTC TWS5 White

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.3
Тип акустичної конструкції закрытые
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники HTC TWS5 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники HTC TWS5 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники HTC TWS5 White

Код товару: 255216
На замовлення, 1-3 дні
Syllable S8 Grey 1376 грн
Код товару: 265604
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Black 1376 грн
Код товару: 265605
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Red 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →