Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники HTC TWS3 Pink

Код товару: 340065
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: HTC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники HTC TWS3 Pink

Максимальну свободу під час руху та ідеальний звук забезпечать користувачам True Wireless Stereo навушники HTC TWS3 White. Зручна конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують рухи, девайс не заважає в процесі використання, при цьому стабільно кріпиться у вушному каналі.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники HTC TWS3 Pink

 Зовнішній вигляд та особливості конструкції

ТБС-навушники просто носити, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно вставляються у вуха, забезпечуючи першокласну звукоізоляцію.
 
Рожевий колір корпусу привертає увагу оточуючих та доповнює сучасний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити поза домом або офісом, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтеся бігом, прийміть до уваги, що це TWS-навушники без вологозахисту, але вони можуть витримати невеликі частки вологи.
 
Технічні характеристики повністю бездротових навушників HTC TWS3 White
Для максимально чистого та насиченого звуку бездротові навушники обладнаніякісними динаміками. TWS-навушники без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звуком та відсутністю сторонніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, змінити пісню в плеєрі або відповісти на дзвінок по телефону допоможе сенсорне керування навушниками.
 
Автономна робота
На жаль, невеликі розміри пристрою HTC TWS3 White мають і негативний бік - маленьку ємність вбудованої батареї 50mAh. Але все ж таки це не проблема з урахуванням зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить дуже швидко поповнити заряд, крім того, солідна 500mAh ємність вбудованої батареїсамого кейсу на тривалий період забезпечить ваші аксесуари енергією. Така батарея забезпечить повні заряди навушників без додаткових джерел енергії. Після цього потрібно буде зарядити кейс через стандартний порт Type-C.
 
Період роботи навушників після повної зарядки досить тривалий до 8 років, до 32 років (з кейсом). Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій безпосередньо залежить від інтенсивності навантаження. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для збереження повноцінного слуху.

Бездротові навушники HTC TWS3 Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники HTC TWS3 Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники HTC TWS3 Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники HTC TWS3 Pink

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS
Забарвлення Розовый

* Технічні характеристики Бездротові навушники HTC TWS3 Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники HTC TWS3 Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники HTC TWS3 Pink

Код товару: 313075
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313248
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286926
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →