Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Батут HouseFit HSF 10FT

Код товару: 260755
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Батути Батут HouseFit HSF 10FT

Батут HouseFit HSF 10FT є яскравим прикладом якісного та практичного батута для ігор на свіжому повітрі. Стрибки на батуті сприятливо впливають на загальний стан організму та сприяють покращенню роботи вестибулярного апарату.

Ціна: 12642 грн
шт

Опис товару Батут HouseFit HSF 10FT

Батут HouseFit HSF 10FT є яскравим прикладом якісного та практичного батута для ігор на свіжому повітрі. Стрибки на батуті сприятливо впливають на загальний стан організму та сприяють покращенню роботи вестибулярного апарату.
 
Основою батута служить міцний каркас на трьох спарених опорах, завдяки чому досягається хороша стійкість батута під час використання, а максимальна допустима вага становить 120 кг. Сама стрибкова поверхня виконана з міцного матеріалу, стійкого до вологи та ультрафіолетових променів, що дозволяє використовувати батут у будь-яку погоду. До каркаса стрибкова поверхня кріпиться за допомогою 54 міцних оцинкованих пружин, здатних забезпечитивідмінну амортизацію під час стрибка.
 
У конструкції батута HouseFit HSF 10FT усі комплектуючі ретельно підібрані з метою забезпечити не тільки високу надійність та хорошу амортизацію, але й високий рівень безпеки. Для цього в комплекті з батутом поставляється міцна захисна сітка заввишки 180 см, завдяки якій ризик падіння з батута у разі невдалого стрибка зводиться до мінімуму. Також батут комплектується спеціальними сходами, які допомагають легко і швидко забиратися на батут і спускатися з нього.
 
Батут HouseFit HSF 10FT із захисною сіткою безперечно відмінне придбання, яке кардинально змінить ваше сімейне дозвілля. Стрибки на ньому впливають на дрібну моторику,сприяють розвитку і це чудовий спосіб, щоб діти та дорослі проводили весело час.

Батут HouseFit HSF 10FT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Батут HouseFit HSF 10FT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Батути купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Батути и купити Батут HouseFit HSF 10FT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Батут HouseFit HSF 10FT

Матеріал Нержавіюча сталь
Сходи Є
Максимальне навантаження До 150 кг
Забарвлення Синій
Розміри Висота поверхні для стрибків над землею: 75 см
Загальна висота разом із сіткою: 255 см
Висота сітки: 180 см
Обладнання Батут
Захисна сітка

* Технічні характеристики Батут HouseFit HSF 10FT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Батут HouseFit HSF 10FT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit HSF 10FT

Код товару: 371952
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316587
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320333
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →