Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тренажер HouseFit HB 8194EL

Код товару: 171410
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Орбітери та веслувальні симулятори Тренажер HouseFit HB 8194EL

Призначений для тренування серцево-судинної та дихальної систем, тренування м'язів ніг та всього тіла, а також загальне зниження надмірної ваги.

Ціна: 12857 грн
шт

Опис товару Тренажер HouseFit HB 8194EL

Еліптичний тренажер для щоденних тренувань HouseFit HB 8194EL максимально точно імітує природну повільну чи швидку ходьбу, дозволяючи одночасно обробляти одразу кілька зон свого тіла. Так він дозволяє тренувати серцево-судинну систему, привести в тонус руки та ноги. Ручки тренажера можна встановити в нерухоме всі цілі цілком. Для більш інтенсивних занять можна вибрати один із 8 рівнів опору, а магнітна система з 8-кілограмовим маховиком дозволяє всім елементам та деталям працювати рівномірно та тихо. Орбітрек досить стійкий та має великий розмір. HouseFit HB 8194EL оснащений РК-дисплеєм, який показує інформацію про втрату калорій, втрату відстані та інші параметри для результативного тренування. Для цього передбачені спеціальні транспортувальні ролики завдяки компактним розмірам, він не займе багато місця під час зберігання між тренуваннями навіть у невеликому приміщенні.

Тренажер HouseFit HB 8194EL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тренажер HouseFit HB 8194EL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Орбітери та веслувальні симулятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Орбітери та веслувальні симулятори и купити Тренажер HouseFit HB 8194EL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тренажер HouseFit HB 8194EL

Тип Орбітрек магнітний
Рівень навантаження 8
Вага маховика 8 кг
Максимальна вага користувача 100 кг
Вимірювання імпульсу Датчик вимірювання пульсу на нерухомій стійці
Транспортні відеоролики Так
Розміри 120x63x154
Вага 28 кг

* Технічні характеристики Тренажер HouseFit HB 8194EL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тренажер HouseFit HB 8194EL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit HB 8194EL

Код товару: 302616
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220760
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit 6618M 17028 грн
Код товару: 305112
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →