Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гантель/гиря HouseFit DD64183

Код товару: 204771
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гантелі та ваги Гантель/гиря HouseFit DD64183

Гантель з неопреновим покриттям 3кг DD 64183. Неопренове покриття гантелі стійке до вологи та перешкоджає утворенню корозії. Ергономічний дизайн рукоятки забезпечує гарне зчеплення та перешкоджає утворенню мозолів. Вага гантелі 3 кг.

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Гантель/гиря HouseFit DD64183

 Активна робота над своїм тілом передбачає правильне чергування кардіо та силових навантажень. І якщо перші спалюють калорії і допомагають позбутися зайвого жиру, то другі просто незамінні в процесі нарощування м'язів, які з'являються замість жиру і які роблять тіло красивим і підтягнутим. Якщо ви новачок у справі силових тренувань, то швидше за все починатимете тренування використовуючи лише власну вагу як навантаження. Але дуже скоро ваші м'язи зміцніють і власної ваги для формування гарного рельєфу буде недостатньо. Саме додаткова вага у вигляді гантелей або гир під час силового тренування дають змогу ефективніше опрацьовувати різні групи м'язів та нарощувати гарний м'язовий рельєф.

Гантель/гиря HouseFit DD64183 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гантель/гиря HouseFit DD64183 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гантелі та ваги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гантелі та ваги и купити Гантель/гиря HouseFit DD64183 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гантель/гиря HouseFit DD64183

Тип Гантель
Чіткий дизайн ні
Правильне покриття ні
Пара в комплекті ні
Cofr для перенесення ні
Вага 3 кг
Забарвлення синій
Обладнання ні
Покриття неопренове

* Технічні характеристики Гантель/гиря HouseFit DD64183 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гантель/гиря HouseFit DD64183

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit DD64183

Код товару: 294085
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 294086
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 294087
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →