Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Honor Band 5 Black

Код товару: 152618
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Honor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Honor Band 5 Black

Honor Band 5 - красивий та функціональний фітнес-браслет, головне завдання якого слідкувати за фізичною активністю користувача протягом дня. Пристрій сумісний із смартфонами на базі iOS та Android, з яких може виводити оповіщення про події. Honor Band 5 відстежує такі типи активності як ходьба, біг, плавання та їзда велосипедом. Крім цього, він також веде моніторинг сну та підраховує пульс.

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Розумні часи Honor Band 5 Black

 Дисплей у п'ятому поколінні не зазнав жодних змін порівняно з торішньою "четвіркою". Honor встановив кольоровий AMOLED-екран з діагоналлю 0,95 дюйма та роздільною здатністю 240 х 120 пікселів. Щільність пікселів у ньому сягає 282 PPI. Матриця прикрита вигнутим склом, але від подряпин воно навряд чи вбереже.

Зовнішньо відрізнити Honor Band 5 від Honor Band 4 неможливо - дизайн браслетів аналогічний. Honor Band 5 має герметичний корпус, якому не страшні занурення під воду на глибину до 50 м. Базові кольори ремінця браслета - синій, зелений, чорний та рожевий.

Honor Band 5 має оптичний датчик частоти серцевих скорочень. За моніторинг сну та визначення його якості відповідає технологія TruSleep 2.0. Порівняно зКонкурентами, новий браслет від Honor може відстежувати рівень кисню в крові. За словами виробника, нормою є значення від 90 до 100%. Якщо цей показник становить від 70% до 89%, варто припинити активні заняття і відпочити. При зниженні рівня кисню в крові нижче 70% слід звернутися до медиків. Акселерометр у пристрої працює по шести осях. З його допомогою реалізовано безліч спортивних режимів, включаючи плавання.

 

Розумні часи Honor Band 5 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Honor Band 5 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Honor Band 5 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Honor Band 5 Black

Тип фітнес-браслет
Підтримка платформ Apple iOS
Android
Підтримка мобільних пристроїв є
Матеріал корпусу пластик
Колір справи чорний
Браслетний матеріал/ремінь гума
Розміри (SHHVKHT) 43 x 17,2 x 11,5 мм
Вага 22.7 г
Діагональний 0.95”
Розширення 240 x 120
Інтерфейси Блутоотн в 4.2
Акумулятор 100 мАг
додаткова інформація Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Вібрація, Події календаря, Соціальні мережі, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи Honor Band 5 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Honor Band 5 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Honor Band 5 Black

Код товару: 276251
На замовлення, 1-3 дні
Cubot C7 Black 1333 грн
Код товару: 276252
На замовлення, 1-3 дні
Cubot C7 Pink 1333 грн
Код товару: 367889
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →