Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Homtom H10 Black

Код товару: 133094
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: HomTom
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Homtom H10 Black

5.85", IPS екран
8-ядерний MT6750T
Подвійна камера 16+2 Мп
Акумулятор 3500 мАг
4 Гб ОЗУ та 64 Гб ПЗУ

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Homtom H10 Black

Якщо ви Бажаєте купити сучасний смартфон в Україні недорого, то вам варто звернути увагу на нові моделі бренду ХомТом. Ціни на смартфони виробника залучають користувачів по всьому світу, а гарна якість гаджетів та відповідність актуальним вимогам забезпечує гарну репутацію вендора. Лінійку «H» нещодавно поповнила новинка HomTom H10, що отримала трендовий безрамковий екран з вирізом, ефектний дизайн та здвоєну камеру.

Дизайн

Тильна панель із полікарбонату виглядає розкішно, завдяки елегантній грі світла на глянсовій поверхні. Тонкий корпус приємно відчувається у долоні. Дактилоскопічнийдатчик виробник вирішив розташувати на лівій бічній грані. Таким чином, користуватися датчиком зручно лише, коли смартфон перебуває в руці. Коли апарат лежить на поверхні, краще використовувати фронтальну камеру, здатну розблокувати гаджет за допомогою Face-ID.

Екран

Смартфон HomTom H10 отримав 5,85-дюймовий екран із співвідношенням сторін 2,1 до 1 та гарним запасом яскравості. Барвистий Notch Screen дисплей дозволяє комфортно переглядати пошту, серфити в інтернеті та грати в ігри. Щільність 286 пікселів на дюйм не дає розглянути на екрані хоча б одну точку.

Продуктивність

Восьмиядерний чіп MT6750T дозволяє смартфону ХомТом H10 легко справлятися з типовими завданнями і запускати невеликовагові ігри. Для комфортної одночасної роботи з декількома додатками 4GB ОЗУ вистачає достатньо. Активно використовувати гаджет протягом цілого дня надає можливість батареї з ємністю 3500 мАг. У режимі розмови працює девайс цілодобово, а зручність підзарядки забезпечує роз'єм Type-C.

Камери

Головна оптика на 16 МП від Samsung дозволяє перетворити мить на безсмертний знімок хорошої якості. Застосовувати цікаві ефекти дозволяє додатковий модуль. Фронтальний сенсор має роздільну здатність 8 МП.

Купити смартфон HomTom H10 в Україні можна на нашому сайті. Гарний і сучасний апарат стане предметом гордості естету та надійним супутником ділової людини.

Мобільний телефон Homtom H10 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Homtom H10 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Homtom H10 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Homtom H10 Black

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 8.1 Oreo
Показувати Розмір: 5.85"
Тип дисплея: IPS
Роздільна здатність: 1512 x 720 HD+
ЦП MediaTek MT6750T
8 ядер: 4x 1.5 GHz, 4x 1.0 GHz
Графічний процесор Mali-T860 MP2
Бездротові технології WI-FI 802.11 b/g/n/n5GHz
Bluetooth 4.0
Камера Основна камера: 16+2 Мп
Фронтальна камера: 8 Мп
Інтерфейси та з'єднання 2.0, USB Type-C
аудіовиход 3.5 мм
Тип акумулятора 3500 мАг
Li-pol (літій-полімерний)
Незнімний
Швидка зарядка
Вага 170
Забарвлення Чорний
Розміри Розміри (Ш х В х Т): 74 x 152.6 x 7.8 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Homtom H10 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Homtom H10 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Homtom H10 Black

Код товару: 309596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309597
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265617
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →