Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Holmer HCD-011

Код товару: 224135
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Holmer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Holmer HCD-011

Капельна кавоварка • 600 Вт • кава, що використовується: мелена

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару Кавоварка Holmer HCD-011

 Зручність та практичність У кавоварці Holmer HCD-011 використовується багаторазовий фільтр, тому Ви ніколи не зіткнетеся з проблемою, що фільтри закінчилися в самий невідповідний момент. А очистити його під проточною водою від залишків кавового порошку або чаю дуже легко, після чого фільтр готовий до повторного використання. Протикапельний захист Можна не перейматися тим, що кава проллється на нагрівальну поверхню і пошкодить її. Якщо дістати кавник під час подачі кави, то кавоварка автоматично зупинить цей процес. 5 чашок кави "американо" за раз Об'єм резервуара для води та скляного кавника дорівнює 600 мл, а це приблизно 5 чашок смачного та ароматного "американо" якимможна почастувати друзів. Кава залишається теплою Завдяки тому, що в кавоварці Holmer HCD-011 є нагрівальна пластина, кава після приготування ще тривалий час залишається теплою. Для любителів не тільки кави За допомогою даної кавоварки можна заварювати чай. Просто покласти у фільтр замість кавового порошку чорний чай або чебрець, і насолоджуватися ароматним напоєм. Безпека Кавоварка автоматично вимикається під час критичного нагрівання. Завдяки такому захисту, кавоварка прослужить без випадкових поломок і це продовжить її термін служби.

Кавоварка Holmer HCD-011 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Holmer HCD-011 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Holmer HCD-011 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Holmer HCD-011

Тип Крапельна
Потужність 600 Вт
Об'єм резервуара для води 0.6 л
Кількість чашок -
Використана кава мелений
Максимальний тиск -
Конструкція Ні
Колір -
Сфера використання Ні
Керування Кавника/є
Спосіб розміщення Пластик
Автоматичне приготування напоїв Ні
Вага Піддон
Додаткові функції -
Країна-виробник Чорний

* Технічні характеристики Кавоварка Holmer HCD-011 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Holmer HCD-011

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Holmer HCD-011

Код товару: 374229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374230
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →