Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118)

Код товару: 202550
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hola Toys
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові набори Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118)

Тип: касовий апарат
Для кого: для хлопчиків/дівчаток
Вік: 3+
Матеріал: пластик
Колір: кольоровий

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118)

 

Є три режими гри. Режим навчання: дізнатися про цифри. Натисніть кнопку з цифрою, щоб дізнатися про кількість та кількість. Відскануйте продукт або натисніть кнопку з цифрою, щоб почути відповідний номер.
Режим безкоштовних покупок: вирішіть, що купити. У цьому режимі можна придбати та відсканувати будь-який товар. Допомагає тренувати когнітивні здібності та навички прийняття рішень.
Режим гри: дотримуйтесь інструкцій. У цьому режимі касовий апарат повідомляє вам які продукти купувати. Гра поступово ускладнюється, коли ви скануєте кожен продукт.
Особливості: Калькулятор з цифрами та математичними знаками допомагає дитині краще зрозуміти числа та основні обчислення. Сканерштрих-коду: відскануйте іграшкові товари та вивчіть назви продуктів. Різнокольорове світло: світлові ефекти розважають малюка та підтримують інтерес. Світлодіодний дисплей: відображає низку анімацій. Мікрофон: практика розмовних навичок. Кнопка «музика»: натисніть, щоб відтворити пісню та заспівати під музику. І грушкові товари: касовий апарат поставляється з безліччю іграшкових продуктів (включаючи фрукти та овочі), щоб покращити розуміння дитиною кольорів та кількості. Зчитувач банківських карток. Лоток для готівки. Карта персоналу

 

Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові набори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові набори и купити Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118)

Тип Касовий пристрій
Вікова група 3+
Розміри 36 х 15 х 18,5 см
Вага 1,5 кг

* Технічні характеристики Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ігровий набір Hola Toys Касовий апарат (3118)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hola Toys Касовий апарат (3118)

Код товару: 299496
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246357
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246381
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →