Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Hobby World Каркассон. Сафарі (915097)

Код товару: 168775
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hobby World
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Hobby World Каркассон. Сафарі (915097)

Каркассон Сафарі - це повністю самостійна гра в серії Каркассон. Цього разу ми з вами переміщуємось на новий континент – у спекотну Африку, у безмежну спеку савани. Тут нам належить зайнятися фотосафарі та постаратися зняти якнайбільше різних тварин. Птахи, слони, зебри, жирафи та леви – чим більше, тим краще. Тварин можна знайти буквально скрізь - але, як завжди, робочих рук (фотомисливців) мало, тому доведеться використовувати всі ресурси максимально ефективно. Досліджуйте світ савани дружною компанією!

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Hobby World Каркассон. Сафарі (915097)

 Ласкаво просимо до прекрасної Африки! Ваш головний супутник у цій новій пригоді - спекотне сонце, що горить! Вирушимо ж разом на дослідження нескінченної савани, де на вас чекають звірячі стежки, потужні баобаби, зарості з екзотичними тваринами і рідкісні, але такі бажані водопої!

Про гру
Каркассон Сафарі - це повністю самостійна гра в серії Каркассон. Цього разу ми з вами переміщуємось на новий континент – у спекотну Африку, у безмежну спеку савани. Тут нам належить зайнятися фотосафарі та постаратися зняти якнайбільше різних тварин. Птахи, слони, зебри, жирафи та леви – чим більше, тим краще. Тварин можна знайти буквально скрізь - але, як завжди, робочих рук(Фотомисливців) мало, так що доведеться використовувати всі ресурси максимально ефективно. Досліджуйте світ савани дружною компанією!
 
Якщо ви вже знайомі з "Каркассона", то "Каркассон Сафарі" від оригіналу відрізняється сеттингом і новими тайлами, цікавішими правилами підрахунку очок (у процесі гри важлива різноманітність тварин, а в кінці - їх кількість); наявністю спеціальних жетонів тварин, за допомогою яких ви можете посилити свої добудовані об'єкти; варіативністю ходу (є можливість використовувати джип для сафарі) а також механікою з пошуком водопою за рахунок жетонів тварин. Все це робить гру трохи складніше, але набагато цікавіше та цікавіше!
Ігровийпроцес
По ходу гри, як і в класичному "Каркасоні", гравці по черзі викладають тайли, хід за ходом складаючи карту місцевості, що включає різні об'єкти: стежки, зарослі, саванну і баобаби. На кожен елемент можна відправити свого робітника, зайнявши таким чином об'єкт. Чим більше на цьому об'єкті різних видів тварин, тим більше очок зможете отримати. Важливо пам'ятати, що робітників всього лише шість, так що боротьба за ласі куточки неминуча. Щоб прибрати працівника і заробити очки, ваш об'єкт повинен бути "завершений": наприклад, стежка повинна мати початок і кінець, а чагарники повинні стати замкнутим простором.
 
Це комплексна, захоплююча і проста восвоєння гра. З одного боку, ви намагаєтеся зайняти вигідні стежки та зарості з тваринами собі, а з іншого – не хочете, щоб суперники отримували очки за будь-які об'єкти. Захопити все не вийде через малу кількість фотомисливців, тому ви будете прагнути закривати свої власні об'єкти. Прямої боротьби у грі немає, зате є постійний конфлікт інтересів.
Хто переміг?
Гра закінчується, коли гравці ставлять на поле останній доступний тайл. Після цього відбувається фінальний підрахунок очок: очки нараховуються гравцям за вихованця на стежках і в чагарниках під їх контролем, а також за кожен жетон тварини в запасі. Гравець, який набрав найбільшу кількість очок, стає головним.натуралістом Каркассона!

Hobby World Каркассон. Сафарі (915097) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Hobby World Каркассон. Сафарі (915097) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Hobby World Каркассон. Сафарі (915097) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Hobby World Каркассон. Сафарі (915097)

Вікова група від 7 років
Призначення розважальна гра
Огляд Каркасон
Жанр Розважальна
Кількість гравців від 2
Тема Сафарі
Мова Українська
Матеріал 72 квадрати місцевості, стартове поле, 50 жетонів тварин, 5 фішок слонів, 30 фішок фотомисливців, 2 фішки позашляховиків, 5 жетонів 50/100, доріжка підрахунку очок, правила гри

* Технічні характеристики Hobby World Каркассон. Сафарі (915097) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Hobby World Каркассон. Сафарі (915097)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hobby World Каркассон. Сафарі (915097)

Код товару: 341531
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188736
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321481
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →