Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067)

Код товару: 168356
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hobby World
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067)

"Епічні сутички бойових магів: Переполох у Хоромах пристрасті" - це нова відв'язна частина серії карткових ігор про божевільні сутички магів. У авторів, як завжди, все добре з почуттям гумору, і можна бути впевненим, що ця гра буде гідно оцінена шанувальниками жанру.

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067)

 "Епічні сутички бойових магів: Переполох у Хоромах пристрасті" - це нова відв'язна частина в серії карткових ігор про божевільні сутички магів. У авторів, як завжди, все добре з почуттям гумору, і можна бути впевненим, що ця гра буде гідно оцінена шанувальниками жанру. Ігровий процес Кожен гравець бере на себе роль одного з магів і забирає його планшет, який потрібен для позначення очок життя, що залишилися. Починають усе із 20 очками. Карти заводив, наворотів, парафій і шаленої магії знаходяться в одній колоді і ретельно перемішуються. Гравці ходять по черзі, але добирають карти та збирають заклинання одночасно. Гра складається з кількох партій, а партія з різних фаз ходу. Давайтерозберемося: - Добір карт - на самому початку ходу ми завжди добираємо в свою руку до 8 карт - Творимо заклинання - до складу Вашого заклинання може увійти від однієї до трьох карт, причому карти бувають трьох видів: Заводила, що починає заклинання і дає певну перевагу; Наворот, що пропонує додаткову щіпку унікальності та болю, а також Парафія – завершальний смертовбивчий акорд Вашої магії. Заклинання може включати лише по одній карті кожного типу, але їх можна комбінувати як Вам подобається - Викладання заклинання – Ваше готове до бою заклинання викладається лицьовою стороною вниз на стіл перед Вами. Чекаємо на інших чарівників ... - Визначення черговості ходу- Настав час визначити черговість розіграшу наших заклинань. І першим буде чарувати чарівник… з найкоротшим заклинанням! Адже це логічно, чим воно коротше, тим швидше Ви його застосуєте! Якщо ж у гравців однакова кількість карток у заклинанні, то вирішити, кому ходити першим, допоможе число Ініціативи на карті Приходу заклинання – гравець з максимальним значенням ходить першим. Що робити, якщо приходу немає? Вважайте, що Ваша Ініціатива дорівнює нулю ... А якщо і це не допомогло визначитися з ходом, то просто киньте кубик - Розкриваємо заклинання - коли хід нарешті дійшов до Вас, варто перевернути карти підготовленого заклинання і зачитати назву з самимепічно-магічним виразом, на який Ви здатні. Можна навіть вигадати покарання для тих, хто забуде це зробити і просто перейде до ефектів карт. Якщо в заклинанні відсутня будь-яка карта, то що ж, застосуйте фантазію та додумайте назву! - Застосовуємо всі ефекти заклинання – ефекти карток застосовуються по порядку, як викладені картки – спочатку Заводила, потім Наворот і потім Прихід. Якщо картка вимагатиме зробити Могутній кидок, то Вам потрібно буде кинути по одному кубику за кожну картку в заклинанні з таким знаком. Усього знаків, тобто шкіл магії п'ять: Порча, Морок, Угар, Кумар, Трава. Всі маги в своєму порядку застосовують ефекти карт і завдають один одному пошкодження - Початок нового раундуумови, що ще живі хоча б два маги Хто переміг? Перемагає гравець, який набере найбільшу кількість очок за три партії. Окуляри видаються за вбивства магів, а також за медаль недобитого чаклуна.

 

Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067)

Вікова група для дорослих
Призначення розважальна
Огляд карткова
Жанр Фентезі
Кількість гравців від 2 до 6
Тема Магія, Заклинання
Мова Українська

* Технічні характеристики Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hobby World Епічні сутички бойових магів: Переполох у хорома (915067)

Код товару: 341531
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188736
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321481
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →