Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ HISENSE 50U7QF

Код товару: 240385
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hisense
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ HISENSE 50U7QF

ТБ HISENSE 50U7QF - відмінне співвідношення ціни та якості, чим не можуть похвалитися інші аналоги зі схожими характеристиками. Технологія квантових точок дозволяє телевізорам відтворювати більше одного мільярда відтінків кольору, створюючи широку гамму кольорів і більше відтінків.

Ціна: 21586 грн
шт

Опис товару ТБ HISENSE 50U7QF

Телевізор HISENSE 50U7QF - відмінне співвідношення ціни та якості, чим не можуть похвалитися інші аналоги зі схожими характеристиками.
 
Оптимізація зображення за рахунок потужного процесора
Графічний процесор Hi-View Engine значно покращує елементи, які мають важливе значення для якості перегляду. Загальна якість зображення може бути збільшена на 34% за допомогою потужного процесора за допомогою різних алгоритмів обробки в реальному часі. Фірмові алгоритми Full Array Local Dimming та Ultra Dimming збільшують контрастність. Технологія Ultra Colour Enhancer підвищує якість відтворення кольорів. Технології Noise Reduction і Super Resolution створюють більш чітке зображення, як статичне, так ірух. Технологія Smooth Motion збільшує якість відтворення динамічних сцен. Все це дозволяє створити реалістичне зображення із неймовірним HDR-ефектом.
 
Небачена насамперед глибина та деталізація з максимальною реалістичністю
Телевізори з підтримкою роздільної здатності 4K забезпечують небачену насамперед глибину і деталізацію завдяки 8 млн пікселів – у 2 рази більше у порівнянні з 2K-телевізорами та в цілих 4 рази більше у порівнянні з FHD-телевізорами.
 
4K AI Upscaler
Технологія Hisense 4K AI Upscaler дозволить вам насолодитися чітким та деталізованим зображенням 4K-якості, незалежно від оригінального дозволу контенту. За допомогою алгоритмів на основі Штучногоінтелекту ця технологія аналізує зображення кадр за кадром і акуратно підлаштовує пікселі з відповідними тінями та яскравістю, створюючи ідеальне 4K-зображення.
 
Full Array Local Dimming
Технологія Hisense Full Array Local Dimming підтримує кілька зон підсвічування для того, щоб настроїти контрастність кожного зображення. Більше областей підсвічування з щільнішою структурою максимально ефективно працюють разом, точно керуючи окремими областями пікселів по всій діагоналі, створюючи більш насичені чорні кольори і виділяючи світлі кольори. Це забезпечує чудову якість зображення з неймовірним HDR-ефектом.
 
Quantum Dot Colour
Технологія квантових точокдозволяє телевізорам відтворювати більше одного мільярда відтінків кольору, створюючи широку кольорову гаму та більше відтінків. Уявіть плавний перехід світло-рожевого до темно-бордового або блакитно-блакитного неба, що йде за горизонт. Ця технологія чітко передає початковий задум творців фільмів за рахунок широкої палітри та точних переходів.
 
Більш широка палітра насичених кольорів
Використання складної оптичної системи та технологій покращення кольору в ULED-телевізорах розширює спектр кольорів. Ненасичені та неприродні кольори залишилися в минулому, оскільки ULED-телевізори відтворюють лише яскраві, але реалістичні кольори, тому ви отримуєте більше задоволеннявід перегляду. Оцініть багатий червоний колір троянд, лук із яскравою зеленню та безкраї океани з яскравими глибокими синіми тонами.
 
Живі та точні реалістичні кольори
Максимальне збільшення якості передачі кольору з використанням алгоритму Ultra Color Enhancer дозволяє отримувати більш достовірні та реалістичні зображення. Він у режимі реального часу відображає найбільш точну колірну схему по всьому колірному простору, стежачи за тим, щоб кожен колір був калібрований для передачі оригінальної ідеї творців контенту. Використання широкої гами кольорів дозволяє ULED-телевізорам Hisense більш точно відтворювати зображення.
 
Dolby Vision
Технологія Dolby Vision робитьваші розваги ще яскравішими. У порівнянні зі стандартним зображенням, Dolby Vision може відтворювати кольори, які раніше були недоступні. Вона робить світлі ділянки зображення у 40 разів яскравішими і чорні ділянки зображення у 10 разів темнішими. В результаті виходить максимально реалістичне зображення.
 
Вражаючий звук
ULED-телевізори з підтримкою DOLBY ATMOS забезпечують якісне відтворення звуку з ефектом занурення, телевізійні передачі, ігри або спортивні трансляції. Передача звуку з ефектом переміщення створює у глядачів більше вражень порівняно зі стереозвуком чи об'ємним звуком. Ви відчуєте себе в центрі подій, колизвуки оживають та переміщаються навколо вас. Охоплюючий звук створює більш повне та захоплююче враження.
 
Розумна ОС VIDAA
Ми знаємо, що основне побажання користувачів наших продуктів – це простота. Наша міжнародна команда працює над покращенням ОС VIDAA U понад десять років. Застосувавши перспективні розробки, ми створили «розумну», інтуїтивно зрозумілу та персоналізовану платформу для відтворення контенту. Зустрічайте останню версію VIDAA U4.0.

ТБ HISENSE 50U7QF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ HISENSE 50U7QF в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ HISENSE 50U7QF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ HISENSE 50U7QF

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 50"
Роздільна здатність зображення 4К Ultra HD (3840x2160)
Частота оновлення, Гц 100
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати Відео: AVI, WMV, MP4, MOV, 3GP, MKV, MPG, MPEG, VOB, FLV, WebM, OGM
Аудіо: wma, wmv, mp4, FLAC, MP2, MP3 music (mp3 aac wma wav)
Телевізійний тюнер DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Контрастність 4 000:1
Яскравість 450 кд/м²
Роз'єми 4 х HDMI, RCA, 2 x USB 2.0, 1 x TF CARD, SPDIF, RJ45, AV, CI, audio 3.5 мм, DisplayPort, компонентний
Аудіосистема Аудіосистема
DTS Virtual-X
NICAM Стерео
Dolby Audio (MS12)
Dolby Atmos
Розміри Габарити з підставкою: 1112 х 250 х 704 мм
Габарити без підставки: 1112 х 79 х 645 мм
Вага, кг Вага з підставкою: 13.1 кг
Вага без підставки: 12.8 кг
Колір рамки Сірий
додаткова інформація Wi-Fi 5 (802.11ac)
Запис телепередач
Miracast
Bluetooth v 4.0
Підтримка DLNA
Управління голосом
Amazon Alexa
Google Assistant
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ HISENSE 50U7QF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ HISENSE 50U7QF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HISENSE 50U7QF

Код товару: 298203
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UP75003LF 21801 грн
Код товару: 365490
На замовлення, 1-3 дні
LG 50NANO763QA 21887 грн
Код товару: 308759
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UP7500 22016 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →