Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Самокат Hipe XL Silver/brown (250162)

Код товару: 228606
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hipe
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скутер Самокат Hipe XL Silver/brown (250162)

Зберегвши солідні габарити дошки та керма, v2 отримала радикальне оновлення у вигляді класичного Т-подібного керма. Інші комплектуючі залишилися на безкомпромісно високому рівні. Ширина деки 13 см дозволяє яскраво навалювати в стріту, самокат впевнено слайдить і гріндит. Квадратні дропи збільшують і без того більшу площу для комфортного розташування ніг при виконанні будь-якого трюку. Кермо тішка виконане з міцної хромолібденової сталі і не боїться екстремальних приземлень після високих дропів. Незважаючи на великі розміри, скута добре збалансована.

Ціна: 10395 грн
шт

Опис товару Самокат Hipe XL Silver/brown (250162)

Друга версія великого стрітового корабля від Hipe - XL v2.

Зберігши солідні габарити дошки та керма, v2 отримала радикальне оновлення у вигляді класичного Т-подібного керма. Інші комплектуючі залишилися на безкомпромісно високому рівні. Ширина деки 13 см дозволяє яскраво навалювати в стріту, самокат впевнено слайдить і гріндит. Квадратні дропи збільшують і без того більшу площу для комфортного розташування ніг при виконанні будь-якого трюку. Кермо тішка виконане з міцної хромолібденової сталі і не боїться екстремальних приземлень після високих дропів. Незважаючи на великі розміри, скута добре збалансована.
Найпопулярніший і трендовіший розмір коліс для стритерів - діаметром 115 смдозволяє домогтися відмінного контролю за самокатом. Для приборкання строгої вдачі і швидкості, на самокаті одночасно встановлюється подвійне гальмо. Користуватися флексом гальмом або фендером - вирішувати тільки тобі.
Як і всі стрітові гармати, Hipe XL v2 побудований на базі компрессії SCS. Надійний та міцний SCS вимагає мінімальної уваги при технічному обслуговуванні, і при цьому забезпечує плавний хід керма та кручення.
Самокати цієї серії отримали непомітний, але виразний дизайн. Це той випадок, коли комплектація самокату говорить сама за себе. Навіть при швидкому погляді розумієш, що перед тобою серйозний агрегат.
Якщо потрібний великий і надійний стрітовий самокат - бери Hipe XL v2 і збирайзахоплені відгуки тусовки.

Самокат Hipe XL Silver/brown (250162) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Самокат Hipe XL Silver/brown (250162) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скутер купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скутер и купити Самокат Hipe XL Silver/brown (250162) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Самокат Hipe XL Silver/brown (250162)

Вікова група від 8 років
Максимальне навантаження 100 кг
Кількість коліс 2
Складний дизайн Ні
Колісний матеріал поліуретан
Тип трюковий
Вага 4,34 кг
Забарвлення коричневий

* Технічні характеристики Самокат Hipe XL Silver/brown (250162) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Самокат Hipe XL Silver/brown (250162)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hipe XL Silver/brown (250162)

Код товару: 242856
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163926
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163927
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →