Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411)

Код товару: 228601
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hipe
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скутер Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411)

Hipe L20 - легкий стрітовий компліт для професійних райдерів зі зростанням від 140 до 190 см. Модель має алюмінієве кермо, яке дає серйозну перевагу у вазі в порівнянні зі сталевими аналогами.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411)

Hipe L20 - легкий стрітовий компліт для професійних райдерів зі зростанням від 140 до 190 см. Модель має алюмінієве кермо, яке дає серйозну перевагу у вазі в порівнянні зі сталевими аналогами.

Самокати Hipe виконані із застосуванням інноваційних технологій, що зарекомендували себе в аерокосмічному моделюванні та будівництві, а саме, з використанням легких та надзвичайно міцних алюмінієвих сплавів, отриманих із застосуванням лиття під тиском (так званим куванням), з подальшою CNC обробкою, для отримання максимально точно виконаних компонентів, які відповідають усім технічним нормам та стандартам безпеки.
З використанням таких технологій виконанопрофільована дека що дозволило досягти максимальної міцності та торсійної жорсткості при мінімальній вазі конструкції. Класична форма та профіль платформи, а також лонжерони по краях та прямокутні дропаути мають зварну конструкцію з подальшою термообробкою, тому дека здатна витримувати пікові навантаження під час виконання трюків.
Для більшої надійності застосована кермова колонка інтегрованого типу з промпідшипником. На неї змонтовано легке і міцне Y-подібне алюмінієве кермо. Кована вилка не має зварних швів, що підвищує її міцність. Фіксація самого керма з вилкою здійснюється чотириболтовою компресійною системою SCS виконаною з кованого.алюмінію з обробкою CNC. Вся ця конструкція протистоїть ударним навантаженням, а також має низьку вагу, полегшуючи виконання трюків.
Колеса діаметром 120 мм є оптимальним рішенням, що поєднує максимальну міцність з плавністю ходу і накатом. Вони виконані за технологією Hollowtech, на кованій алюмінієвій маточині з використанням зносостійкого поліуретанового покриття жорсткістю 88А, що забезпечує високий рівень зчеплення та контролю. Підшипники класу АВЕС 9 мають можливість обслуговування за рахунок знімних пильовиків.
Ніжна гальмівна система представлена ​​у вигляді заднього крила з легованої сталі з нейлоновою накладкою для збільшення їх властивостей.

Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скутер купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скутер и купити Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411)

Вікова група від 8 років
Максимальне навантаження 100
Кількість коліс 2
Складний дизайн немає даних
Колісний матеріал поліуретан
Тип Труковий самокат
Вага 3,6
Забарвлення чорно-червоний

* Технічні характеристики Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Самокат Hipe L20 Black/Red (2401411)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hipe L20 Black/Red (2401411)

Код товару: 192873
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228602
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →