Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см

Код товару: 178035
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hilton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см

Діаметр - 26 см, серія - HILTON WOK CM-W26, тип - сковорідки ВОК, сумісність з джерелами тепла - всі види плит, склокерамічні плити, електричні плити, матеріал корпусу - алюміній, кришка - ні, матеріал ручки - бакеліт, можна мити в посудомийній машині.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см

  Готування на сковороді Hilton CM-W26 ВОК PAN d26см червона кераміка – це особливий процес, який не може зашкодити здоров'ю. За рахунок своєї форми та матеріалів ця сковорода за лічені секунди розігрівається до високих температур. Температура вбиває мікроби та віруси на поверхні продуктів і за короткий час утворює на кожному шматочку щільну скоринку, що зберігає всі соки всередині. Якщо додати воду, соус, інші інгредієнти, готування у будь-якому іншому посуді втратить темп. Але тільки не на око! А це вкрай важливо при тепловій обробці овочів і морепродуктів: вони встигають прогрітися, але не пересмажитися, зберігають практично той же набір вітамінів і мікроелементів, що і в сирому вигляді.Крім того, у віці практично не використовується олія - ​​її замінюють соуси. В цілому, виходить практично дієтична їжа. Модель виготовлена ​​зі сплаву алюмінію та має керамічне антипригарне покриття. Товщина стінок сковороди складає 2.5 мм, товщина дна – 4.5 мм. Сковорода оснащена бакелітовою ручкою, яка не нагрівається навіть за найвищих температур. Модель підходить для використання на газових, склокерамічних, електричних та галогенних плитах.

 

HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см

Діаметр 26
Тип сковорода вок
Форма кругла
Матеріал корпусу алюміній
Матеріал пера бакеліт
Кришка ні
Сумісність з джерелами тепла всі види плит
Забарвлення рожевий
Внутрішнє антистильне покриття є
Країна-виробник товарів Китай
Можна промивати в посудомийній машині так
Знімна ручка ні

* Технічні характеристики HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HILTON WOK CM-W26 кераміка 26 см

Код товару: 282056
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →